To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bóg stwarza świat z chaosu - moja interpretacja
Cytat:ma po prostu inne zdanie

No i tak można się bawić w latające konie.

Kurde, podoba mi się takie pisanie, ależ przyjemne. To forum mnie nim zaraziło.

Cytat:(...) jest uzależnione od multum czynników i nie daje się sprowadzić do mojej tendencji.

Preferowanie dokładnie tych czynników o których piszesz, jest produktem twojej mózgowej, czy tam niemózgowej tendencji. 

Ale tu i tak zaraz będą konie fruwać, więc kontynuacja tego potrzebna nie jest. Uśmiech 

Ale zadam jeszcze pytanko do wszystkich odnośnie tematu. 

Jak oceniać założenie, iż omawiany chaos jest brakiem porządku, podczas gdy brak porządku dla mnie jest już jakąś regułą?

Chaos = jednak określony sens, którym to sensem jest bezpośrednio brak reguł.

Brak reguł = reguła.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Bóg stwarza świat z chaosu - moja interpretacja - przez legend - 09.06.2019, 21:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości