To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga
Słyszę
Cytat:Czy jeśli umrzecie gdzie byście chcieli aby was pochowano.

Każę się skremować i wysypać do morza.

Cytat:A jeśli się nie podoba i nie chcesz płacić to po prostu won z Polski, ponieważ Polska to kraj wierzących w Pana Boga, a wierzący nie żałują na Kościól "
No i wyszło z naszego kolegi szydło jak ze worka. Tak grzeczniutki, słodki. Błogosławił nas w każdym poście i przepraszał, że oddycha. Taki zasadniczo poprawnie ułożony młodzieniec. A okazało się, że taliban po prostu, inkwizytor domorosły od siedmiu boleści. 
A skądże to taki nagły przypływ zapału do nawracania ogniem i mieczem, hę? Czyżby jakaś pomocna dusza podpowiedziała Ci, że musisz być bardziej stanowczy wobec ateistów plugawych? No niestety nie wychodzi Ci, co najwyżej zabawny jesteś z lekka.  

Cytat:Polska to Katolicki kraj, wiarę chrześcijańską wyznaje tutaj większość ludzi więc to dobrze, że państwo daje pieniądze na Kościół.
Państwo nie daje pieniędzy, bo państwo nie ma pieniędzy. To są nasze pieniądze, między innymi moje. A ja nie mam ochoty, żeby moje pieniądze szły na utrzymanie placówek innego państwa (podpowiem Ci, że mam na myśli Watykan) i jego armii pasożytów żerujących na ludzkim strachu i naiwności.

Cytat:I tu pytanie do was czy wy tego nie widzicie, że gdyby każdy polak wierzyłby w Pana Boga, w Pana Jezusa, Najświętszą Pannę Maryję, Ducha Świętego i w całe słowo Boże to czy w Polsce były by kradzieże, gwałty, ludzie którzy nie mają rozumu i inne złe rzeczy ?

Są i byłyby (co za forma), bo niestety w więzieniach nie siedzą tylko sami ateiści, ale ludzie uważający się za wierzących. Nie przypominam sobie zbrodni popełnionej w imię ateizmu, tych uczynionych w imię tej czy innej religii jest pełno. Do znudzenia nadużywane jest tłumaczenie "musiałem to zrobić (zabić na przykład), bo bóg mi kazał".
Daleko nie trzeba szukać- Ty chcesz mnie wyrzucać z kraju, bo uważasz, że Twojego boga to ucieszy. Coś mi mówi, że gdybyś mógł chętnie spaliłbyś mój dom i pobił mnie, żebym dokładnie zrozumiał gdzie moje miejsce. Uważasz, że zapunktujesz u niego? Zasłużysz na raj? Może sam Ci to powiedział?
Ateiści w Polsce nie są problemem. Problemem i rzeczywistą zarazą są kreatury Twojego pokroju. Gotowe niszczyć i zabijać w imię swojej wiary. No ale w końcu tak mówi Pismo, nieprawdaż?

Cytat:Ja takim ludziom choć nie powinienem bym  po prostu powiedział

To ja Ci też powiem po prostu, wsadź sobie to Twoje pismo tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
Kiedy człowiek umiera, po pierwsze traci życie. A zaraz potem złudzenia.
Terry Pratchett
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez kilwater - 11.06.2019, 23:19
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 12.06.2019, 20:49
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 12.06.2019, 22:07
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 13.06.2019, 05:52
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 13.06.2019, 08:25
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 13.06.2019, 18:52
RE: Pytanie dla dla niewierzących w Pana Boga - przez zefciu - 17.06.2019, 11:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości