I tak nie przebije Waszczykowskiego z jego San Escobarem 
---
BTW
Jak już jestem w tym temacie - wiele razy pojawiały się oskarżenia Trumpa o koneksje z ruskimi. Nie wiem czy ktoś już wrzucał tu to info, ale okazuje się, że Donald został ze wszystkich zarzutów oczyszczony:
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47688187
I mały oftop - PiSowi również zarzuca się prorosyjskość tylko jak to się ma np. do najnowszych informacji o:
- zakupie F-35
- zakupie gazu z USA
- pisowskich zabiegach o "Fort Trump"
- przeniesieniu do Polski dodatkowego tysiąca jankeskich wojaków
Moim zdaniem tak się pachołki ruskich nie zachowują. Tak się zachowują pachołki USA
Ale to dobrze - lepiej trzymać z amerykańskimi skurwysynami niż z rosyjskimi.

---
BTW
Jak już jestem w tym temacie - wiele razy pojawiały się oskarżenia Trumpa o koneksje z ruskimi. Nie wiem czy ktoś już wrzucał tu to info, ale okazuje się, że Donald został ze wszystkich zarzutów oczyszczony:
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47688187
Cytat:Mueller report: Trump cleared of conspiring with Russia
[...]
What does the summary say?
"The special counsel did not find that any US person or Trump campaign official conspired or knowingly co-ordinated with Russia," Mr Barr writes.
On the issue of whether justice was obstructed, Mr Mueller's report says: "While this report does not conclude that the president committed a crime, it also does not exonerate him."
In his summary, Mr Barr said the report "ultimately determined not to make a traditional prosecutorial judgment".
I mały oftop - PiSowi również zarzuca się prorosyjskość tylko jak to się ma np. do najnowszych informacji o:
- zakupie F-35
- zakupie gazu z USA
- pisowskich zabiegach o "Fort Trump"
- przeniesieniu do Polski dodatkowego tysiąca jankeskich wojaków
Moim zdaniem tak się pachołki ruskich nie zachowują. Tak się zachowują pachołki USA
Ale to dobrze - lepiej trzymać z amerykańskimi skurwysynami niż z rosyjskimi.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać