Słyszę napisał(a):Witajcie, co sądzicie o LGBT o którym mówi się dzisiaj dużo ? Albo co sądzicie aby pary homoseksualne miały prawo do adopcji dzieci ?Nie wiem, co mam sądzić o czymś, co jest tak mgławicowo zdefiniowane, że nie wiadomo, czym jest dokładnie. A sądzisz o tym, żeby pary prawdziwie katolickie miały prawo do adopcji dzieci? Ja byłem wychowywany przez prawdziwego katolika i nawet wpływ matki nie zrównoważył szkodliwości tego wychowania, przez które stałem się upośledzony społecznie. Dlatego jestem przeciwny skazywaniu niewinnych dzieci na prawdziwie katolickie wychowanie.
Słyszę napisał(a):Ja osobiście jak iprawdziwi katolicy jesteśmy w 100% przeciwni LGBT. Żaden katolik do LGBT nie należy jak można się domyślać. Dzieci nigdy bym nie dał adoptować gejom albo lesbijkom.Czy z tego wynika, że istnieją homoseksualiści, którzy nie są gejami ani lesbijkami? Bo w Kościele Katolickim sporo homoseksualistów jest, i to nie na zasadzie "raz ochrzczony, zawsze z nami". Po prostu nie uprawiają homoseksualnego seksu, o co właśnie UNK chodzi.
Słyszę napisał(a):A wy co o tym sądzicie ?Że prawdopodobnie nie masz empatii.