znaLezczyni:
Ponadto wmawia się dzieciom, uczniom, nastolatkom, że homoseksualizm jest orientacją, na co nie ma żadnych dowodów naukowych.
Przeciwnie, większość dowodów świadczy o tym, że homoseksualizm to choroba.
Zaledwie jeden procent męskich homoseksualistów pragnie stałego związku lub małżenstwa, spory procent wykazuje znaczną hieperseksualność, choroby przenoszone drogą płciową zbierają wśród tej mniejszości spore żniwo. Wystarczy się zapoznać ze statystykami.
Brandzlowanie też nie jest zdrowe i naruralne, badania przeprowadzone na małpach pokazały, że małpki które zostały odseparowane od matek, brandzlują się częściej i intensywniej. Tego typu seksualność nie jest zintegrowana z pozytywnymi uczuciami.
Bonobo są od małego seksualizowane, ponieważ w ich społeczności jest to konieczne do adaptacji.
Intensywność popędu nie zależy wyłącznie od libido i hormonów, także od nawyków i doświadczeń.
Co w niej takiego bylo, że tak bardzo zapadła Ci w pamięci?
Z tego co pamiętam, pisałam też o innym śnie w którym uprawiam seks z owłosionym, bardzo atawistyczny typem mężczyzny.
Wedlug mnie, nie masz nic na swoje usprawiedliwienie i ciężko przyznać Ci się przed samą sobą do swoich prymitywnych zachowań.
Cytat:poważnie i bez złośliwości. Mogłam zapytać:Miałam na myśli specjalistów od nowoczesnej edukacji seksualnej, którzy koncentrują się na aspektach praktycznych typu: antykoncepcja, choroby przenoszone drogą płciową, sposoby penetracji, sprowadzając seksualność do prostej funcji oderwanej od dojrzałości emocjonalnej, odpowiedzialności i moralnej zgody, która wymaga przeanalizowanie problemu ludzkiej seksualności także pod tym kątem.
- kim są lewaki
- którzy konkretnie lewaki chcą, żeby ludzie ciupciali się jak bonobo
- jak ciupciają się bonobo
- którzy lewaki chcą, żeby ludzie brandzlowali się od dziecka
- dlaczego używasz wulgarnego/ infantylnego języka w poważnym temacie
Ponadto wmawia się dzieciom, uczniom, nastolatkom, że homoseksualizm jest orientacją, na co nie ma żadnych dowodów naukowych.
Przeciwnie, większość dowodów świadczy o tym, że homoseksualizm to choroba.
Zaledwie jeden procent męskich homoseksualistów pragnie stałego związku lub małżenstwa, spory procent wykazuje znaczną hieperseksualność, choroby przenoszone drogą płciową zbierają wśród tej mniejszości spore żniwo. Wystarczy się zapoznać ze statystykami.
Brandzlowanie też nie jest zdrowe i naruralne, badania przeprowadzone na małpach pokazały, że małpki które zostały odseparowane od matek, brandzlują się częściej i intensywniej. Tego typu seksualność nie jest zintegrowana z pozytywnymi uczuciami.
Bonobo są od małego seksualizowane, ponieważ w ich społeczności jest to konieczne do adaptacji.
Intensywność popędu nie zależy wyłącznie od libido i hormonów, także od nawyków i doświadczeń.
Cytat:Oj, biedna Rodica. Nie przesadzasz aby z tym prześladowaniem? Upubliczniając swoje wypowiedzi, zgadzasz się na komentowanie ich, nawet jeśli te komentarze są krytyczne. Nie piszę niczego o tobie jako osobie, tylko o tym, co piszesz. Może następnym razem zastanów się, zanim coś chlapniesz - napisz to, co chcesz, żeby w necie wisiało - wówczas do krytyki będziesz mogła podejść bez tak personalnego traktowaniaJesteś jedyną osobą, która za mną łazi i wyrzuca mi jakiąś jedną fantazję, która w dodatku była marzeniem sennym.
Co w niej takiego bylo, że tak bardzo zapadła Ci w pamięci?
Z tego co pamiętam, pisałam też o innym śnie w którym uprawiam seks z owłosionym, bardzo atawistyczny typem mężczyzny.
Wedlug mnie, nie masz nic na swoje usprawiedliwienie i ciężko przyznać Ci się przed samą sobą do swoich prymitywnych zachowań.
Rozsadziło mi antenę.