Dragula:
znaLezczyni:
3. Zaspokajanie swojej przyjemności seksualnej w dowolny sposób.
4. Normalny czlowiek odczuwa pewien dyskomfort psychiczny, chyba, że ma tak wyprany mózg, że już nic go nie obrzydza ani nie bulwersuje. Prawie każdy, chcąc nie chcąc na etapie socjalizacji przyswaja pewne normy społeczne, których łamanie wywoluje pewną reakcję. Ciebie na przykład zbulwersowały moje fantazje seksualne. Według Ciebie były bardziej obrzydliwe niż seks analny.
5. Staram się pisać również o kobietach, może Ci to umknęlo. Seks analny budzi skojarzenia z kałem, wydalaniem i uszkodzeniami odbytu. Nie mam wyuczonego odruchu powstrzymywania niechęci w takich przypadkach jak proktolog.
6. Wkladanie penisa do odbytu, było obrzydliwe dla wielu kultur, dlatego tego typu praktyki były tabu.
Cytat:I czy ci więźniowie faktycznie pozostają homoseksualistami po wyjściu z paki? Bo to się nazywa pseudohomoseksualizmem - czyli z braku preferowanej opcjiOfcourse. Z braku dostępnej opcji można użyć ręki albo sztucznej waginy. Czy uważasz, że ktoś kto przebywa 20 lat w więzieniu i przez ten cały czas uprawia seks z mężczyznami nie zmienił orientacji?
znaLezczyni:
Cytat:1. Czy objawem zmiany orientacji jest "wkładanie facetowi w tyłek penisa"?1. Tak. Wedlug Ciebie ile razy trzeba to zrobić, żeby zostać homoseksualistą?
2. Czy są jeszcze inne objawy zmiany orientacji, czy ten z punktu pierwszego wystarcza?
3. Czy jeśli pkt 1 wystarcza, co jest odpowiednikiem tego objawu u lesbijek? Waginy w tyłek włożyć się nie da, nawet facetowi.
4. Kim jest normalny człowiek? Czy to ten, dla którego wkładanie facetowi penisa w tyłek jest obrzydliwe? Czy jeszcze coś innego cechuje "normalnego"?
5. Dlaczego pisząc o homoseksualizmie, nawiązujesz przede wszystkim do mężczyzn i dlaczego oceniasz ich seks pod kątem estetyki?
6. Czy wkładanie kobiecie penisa w tyłek jest obrzydliwe dla normalnego człowieka? Czy tak samo obrzydliwe jak wkładanie mężczyźnie? Bardziej? Mniej?
3. Zaspokajanie swojej przyjemności seksualnej w dowolny sposób.
4. Normalny czlowiek odczuwa pewien dyskomfort psychiczny, chyba, że ma tak wyprany mózg, że już nic go nie obrzydza ani nie bulwersuje. Prawie każdy, chcąc nie chcąc na etapie socjalizacji przyswaja pewne normy społeczne, których łamanie wywoluje pewną reakcję. Ciebie na przykład zbulwersowały moje fantazje seksualne. Według Ciebie były bardziej obrzydliwe niż seks analny.
5. Staram się pisać również o kobietach, może Ci to umknęlo. Seks analny budzi skojarzenia z kałem, wydalaniem i uszkodzeniami odbytu. Nie mam wyuczonego odruchu powstrzymywania niechęci w takich przypadkach jak proktolog.
6. Wkladanie penisa do odbytu, było obrzydliwe dla wielu kultur, dlatego tego typu praktyki były tabu.
Rozsadziło mi antenę.