To jest fascynujące, że najpierw się tu naśmiewacie z jednego debilnego politycznego mema (feministki to grube brzydkie lochy) a zaraz potem zupełnie na poważnie w kilku userów powtarzacie sobie drugiego i się cieszycie "och, jacy to my zabawni jesteśmy".
To forum to jednak niezły circlejerk.
Znaczy jak się nie spotkałem, to znaczy że nie ma? Waldiego tak wielokrotnie atakowali.
Ciekawe że nikt Ci tu na to nie odpowiedział.
Tutaj zaś świeżynka: homogej pobity przez lewicowych aktywistów
W ogóle:
Dysproporcja między kobietami a mężczyznami też jest duża, i chyba nawet większa. Mężczyźni o wiele częściej padają ofiarą pobić i morderstw niż kobiety. Czy ZaKotem wyciąga stąd logiczny i równoważny wnioskowi nt LGBTQWERTY (a także równie błędny) wniosek, że mężczyźni są grupą względem kobiet dyskryminowaną i przez nie prześladowaną?
To forum to jednak niezły circlejerk.
DziadBorowy napisał(a):kkap napisał(a):Oczywiście w lewicowych mediach nigdy homoseksualista, który nie utożsamia się z LKGB nie będzie zdrajcą, agentem katotalibanu etc...
A potrafisz podać przykłady? Bo sam z czymś takim się nie spotkałem.
Znaczy jak się nie spotkałem, to znaczy że nie ma? Waldiego tak wielokrotnie atakowali.
Pearl Jam napisał(a): Aha, czyli nadal będziecie gorliwie krzyczeć, że przemoc homoseksualistów wobec homoseksualistów nie istnieje?
http://www.psychologia.edu.pl/czytelnia/...lnych.html
https://www.pch24.pl/wiecej-agresji-wsro...429,i.html
Ciekawe że nikt Ci tu na to nie odpowiedział.
Tutaj zaś świeżynka: homogej pobity przez lewicowych aktywistów
W ogóle:
ZaKotem cytujący szurstronkę "Kampania przeciw homofobii napisał(a):W skali roku osoby LGBT doświadczają przemocy 2 razy częściej od osób heteroseksualnych.
Dysproporcja między kobietami a mężczyznami też jest duża, i chyba nawet większa. Mężczyźni o wiele częściej padają ofiarą pobić i morderstw niż kobiety. Czy ZaKotem wyciąga stąd logiczny i równoważny wnioskowi nt LGBTQWERTY (a także równie błędny) wniosek, że mężczyźni są grupą względem kobiet dyskryminowaną i przez nie prześladowaną?