To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie seks z niewolnicami?]
Ja dobrze wiem co się wydarzyło na I Soborze Wiedeńskim. Kuźwa, Osiris, przecież już na XXXIX konferencji PSPO (Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju) w trakcie sesji plenarnej wyraźnie wskazano ekonomiczne konsekwencje zastosowania oleju w skarmianiu ludzkiej populacji. Wnioski wskazały nie tylko na korzyść ekonomiczną, ale również pokazały jedyną drogę ratunku dla człowieka i cywilizacji - jedyną drogę uniknięcia emisji metanu i jego wpływu na efekt cieplarniany, metanu który pojawia się za sprawą producentów wołowiny, łoju i masła – zgadzasz się z tym??. Czy nie rozumiesz tej prostej zależności? Producenci olejów roślinnych dla zysku nie cofną się przed niczym. Nie tylko próbują zafałszować religię i zdyskredytować wyznawców schabizmu – pierwotnego i zreformowanego, oszukują NAS wszystkich. Sterują ośrodkami naukowymi i ministerstwami zdrowia wielu krajów. W 2016 roku nagle okazało się, że wszyscy certyfikowani producenci oleju palmowego, stowarzyszeni w ramach RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil), deklarując wspólnym głosem, iż wykorzystany do produkcji olej palmowy pochodzi z upraw nieprzyczyniających się do zubożenia wartości przyrodniczych oraz zapewnia poszanowanie prawa ludzi zamieszkujących tereny upraw palm olejowych tak naprawdę wspólnym głosem dali ludzkości do zrozumienia, że mają ich wszystkich w du…. . Spisek??? Nie, to kalkulacja ma pierwszeństwo, nie wartość odżywcza oleju, nie ochrona planety, a biznes. Jak się pojawiła na świecie margaryna, była droższa od masła – przypominam, że produkcja margaryny jest znacznie tańsza od produkcji masła i do tego margaryna jest bardziej szkodliwa – jony niklu jako katalizator uwodornienia/utwardzenia pozostają w produkcie przeznaczonym do sprzedaży, a później do spożycia. O nie kolego, nie, nie. Ja nie jestem z tych którym łatwo wmówić , że czarne jest czarne, a białe jest białe. Śmierć Olejom. Niech żyją smalec, masło i łój - niech żyjąąąą!!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie sek... - przez Teista - 07.07.2019, 16:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości