To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie seks z niewolnicami?]
Christoff napisał(a): Czy z doktryną schabizmu-kaszankizmu kompatybilna jest muzyka artysty Sławomira? Wydaje mi się wielce odpowiednia. Tutaj próbka: https://www.youtube.com/watch?v=XQ2LT7QcTeg

Muzyka Sławomira nie oddaje powagi jaką cechuje się nasza jedyna prawdziwa doktryna.

Osiris napisał(a): Nie, nie, nie, pomieszaliście wszystko, nie ma żadnej Dwójcy, to jest jakaś heterodoksja. Skąd wytrzasnąłeś te niedorzeczności?

Pewnej tajemniczej i mistycznej soboty, w trakcie pieczenia i duszenia kaszanki, cała okolica nagle zaszła mgłą, a grill ogromnym płomieniem zapłonął, buchnął dymem w pizdu tak, że ja pierdolę, i wtedy to usłyszałem głos legendarnej Scheisswurstkiełbasen, która będąc w łączności z Wielkim Sznyclem objawiła mi wszystkie prawdy schabizmu i wręczyła mi dwie patelnie teflonowe, na których spisany był cały Kodeks Kaszankowca.

Stąd wiem, iż stoję po stronie Prawdy.

Osiris napisał(a): Prawdziwy wyznawca schabizmu powinien wiedzieć, że istnieją nie dwie a trzy substancje - Smalec, Olej i Masło, oddzielne hipostazy, ale jednak współistotne w jednej naturze Trójcy Świętego Schabu. Tak głosi Ćwierczakiewiczowe Wyznanie Wiary, którego widocznie nie potrafisz prawidłowo zinterpretować. Takie konfabulacje to grzech ciężki i przez to nie dane Ci będzie doświadczyć nagrody Nieba, w Gębie. Strzeż się fałszywych Proroków (Łazarza) i módl się o przebaczenie.

Cóż za niedorzeczność! Wielka Scheisswurstkiełbasen nic nie wspominała o Maśle. Na wzgórzu Skwarku objawiła jednak Trzy Tajemnice Radomskie, z czego Druga, jeszcze nie najstraszniejsza, ostrzegała przed masłarianami. Herezję masłarianizmu należy wypalać żywym ogniem i rozżarzonym żelazem.

Pilnuj więc swego języka Człeku, albowiem może on skończyć jako ozorek w sosie chrzanowym.

Teista napisał(a): O nie kolego, nie, nie. Ja nie jestem z tych którym łatwo wmówić , że czarne jest czarne, a białe jest białe. Śmierć Olejom. Niech żyją smalec, masło i łój - niech żyjąąąą!!

Nasi Bracia z Mięsnego Zakonu Reedukacji już po ciebie jadą.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie sek... - przez lumberjack - 08.07.2019, 21:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości