AhTeyIsTah napisał(a): Zdrowiej, bezpieczniej.No OK, wiadomo że seks szkodzi zdrowiu, ale nie jestem pewien, czy zwiększenie liczby inceli zwiększa bezpieczeństwo.
Cytat:Obecnie wszędzie się wciska tęczowość, to już razi w oczy.Do tego powoduje skutek odwrotny do zamierzanego. Jak kiedyś nie miałem nic do LGBTWWWHTML tak teraz mam ich zwyczajnie dość.Kiedyś razili wszędzie wciskający się Żydzi. Kiedyś, panie, za cara i kajzera ich nie było, a tera są, jedno wielkie rozwolnienie, ktoś powinien ostatecznie rozwiązać tę kwestię.
Cytat:Racjonalny człowiek nie będzie epatował seksualnością w ten sposób,W jaki sposób? W życiu jeszcze nie widziałem epatującego homoseksualisty, a mieszkam w dużym mieście w którym jest ich co najmniej 20 tysięcy.
Cytat:nie będzie też zmuszał ludzi do konkretnego myślenia i karał za inne poglądy.No słusznie, do myślenia zmusić się nie da, nawet konkretnego. A ktoś karze za poglądy? Karać może jedynie państwo, widziałeś, żeby państwo polskie kogokolwiek ukazało za brak szacunku dla elgiebietów?