Stoik napisał(a): Poza abstraktem masz już inny dobór słów, np.: "Alternatively, it may reflect that girls in the current study may have had their sexual debut and that sexual intercourse is a source of male microchimerism". Wyliczyli sobie na podstawie tych nieszczęsnych self-reportów, że coitus odpowiada za mały odsetek, jednak znając ogólne tendencje płci, potęgowane jeszcze młodym wiekiem, należałoby się spodziewać znacznego zaniżenia. No i, z oczywistych względów, nic to nie mówi o "innych czynnościach".Okej, czyli generalnie jako argument za tym, że młode dziewczyny tak naprawdę uprawiają więcej seksu, niż wynika ze statystyk, przytaczasz zjawisko, które może być spowodowane seksem - o ile dziewczyny uprawiają więcej seksu, niż wynika ze statystyk. Czyli jeśli dziewczyny uprawiają więcej seksu, to uprawiają więcej seksu. Fascynujące odkrycie.
Stoik napisał(a): Wiem, że pozostaje jedynie spekulacją, dlatego napisałem "potencjalnie".Jednak zaprezentowałeś to jako argument za swoją tezą, kiedy ta praca z żadnej strony za taki argument nie może być uznana.
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein