To trochę mylące, że mówisz o sobie incel, ale gdzieś tam wcześniej napisałeś, że to nie ruchanie jest u ciebie priorytetem a uczucia. Jak byś napisał samotny to wystarczy. Długotrwale samotny, czy przewlekle samotny, jak tam chcesz
imho wśród dojrzałych kobiet (tak strzelam 26 w górę), wśród tego typu, który mnie interesuje to seks ma n-rzędne znaczenie. Łatwiej zainteresować drugą osobę jeśli uzna cię za ciekawego i dobrego człowieka niż za ciacho. Oczywiście bycie dobrym, lubianym, inteligentnym ciachem jest pewnie troche lepsze, ale nie sądzę, żeby to był priorytet.
Sam mam też dwie takie koleżanki, które znam całe życie i które od lat nie umieją sobie znaleźć stałego partnera. A kiedy gadam z nimi o facetach z którymi się spotykają, to zawsze rozmowa się obraca wokol cech charakteru, w drugiej kolejnosci na pozycji społecznej (jak się np trafi jakis prawnik albo inny nauczyciel), ale za każdym razem rzucają tych facetów z powodu niedostatków w charakterze. Czasem pokazuja mi ich zdjecia (jebac RODO) i cholera wie, najczęściej nie są to osobniki ponadprzeciętnej urody. Sam o sobie uważam, że wyglądam dużo lepiej, a też od dwóch lat jestem sam
większym problemem w moim przedziale wiekowym jest brak dziewczyn które nie są aktualnie w związkach. Ale od 30+ zaczyna się morze rozwiedzionych kobiet
imho wśród dojrzałych kobiet (tak strzelam 26 w górę), wśród tego typu, który mnie interesuje to seks ma n-rzędne znaczenie. Łatwiej zainteresować drugą osobę jeśli uzna cię za ciekawego i dobrego człowieka niż za ciacho. Oczywiście bycie dobrym, lubianym, inteligentnym ciachem jest pewnie troche lepsze, ale nie sądzę, żeby to był priorytet.Sam mam też dwie takie koleżanki, które znam całe życie i które od lat nie umieją sobie znaleźć stałego partnera. A kiedy gadam z nimi o facetach z którymi się spotykają, to zawsze rozmowa się obraca wokol cech charakteru, w drugiej kolejnosci na pozycji społecznej (jak się np trafi jakis prawnik albo inny nauczyciel), ale za każdym razem rzucają tych facetów z powodu niedostatków w charakterze. Czasem pokazuja mi ich zdjecia (jebac RODO) i cholera wie, najczęściej nie są to osobniki ponadprzeciętnej urody. Sam o sobie uważam, że wyglądam dużo lepiej, a też od dwóch lat jestem sam
większym problemem w moim przedziale wiekowym jest brak dziewczyn które nie są aktualnie w związkach. Ale od 30+ zaczyna się morze rozwiedzionych kobiet
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down