Dragula napisał(a): i tak zostałoby o połowę rozcienczone.To mnie właśnie niepokoi. Zauważ, że jedyną kobietą na forum, która się za biednym Słoikiem ujęła, była pelikan. To daje pewne pojęcie z czym Słoik może swoje DNA rozcieńczać. Jesteś pewien, że ten świat takie apokaliptyczne GMO przetrzyma? Warto ryzykować losem ludzkości?
Dragula napisał(a): A może stoik by od tego zmądrzałZauważ, że jedyną kobietą na forum, która się za biednym Słoikiem ujęła, była pelikan..
MCich napisał(a): Co mnie zawsze zniechęcało do napisania do danej osoby to profil, który przypominał bardziej ogłoszenie o prace w starym stylu: cała lista wymagań, bez napisania co oferuje w zamian.Z portalami randkowymi jest ta sprawa, że dziwni ludzie potrafią tam się udzielać, w bardzo dziwnych celach.
Ann napisał(a): Inna sprawa, że według mnie szukanie partnerki na portalach randkowych to nie jest najlepszy pomysł.Może się udać, ale nie należy sobie za wiele obiecywać.
Mówiąc prościej propedegnacja deglomeratywna załamuje się w punkcie adekwatnej symbiozy tejże wizji.