Nie nadążam za wątkiem, więc odniosę się tylko do tego, co mi się najbardziej rzuciło w oczy. Jeśli ktoś poczuje, że jakiś jego argument został przeze mnie zignorowany, to niech da znać, a postaram się odpowiedzieć.
Pokusiłbym się wręcz o stwierdzenie, że Iselin napisała coś, co powinno być oczywistością - ale jak widać, nie dla wszystkich jest.
Poza tym znamienne, że w tej części już słowo "mężczyzn" nie zostało obdarzone kwantyfikatorem
Ludzie ogólnie nie przepadają za obcowaniem z osobami, które uważają się za lepsze od nich ze względu na jakąś losową cechę, typu rasa, narodowość, czy płeć. Takie podejście może solidnie przyczyniać się do zostania incelem, bo kobiety nie są tu wyjątkiem.
Stoik napisał(a): A post powyżej to już obrzydliwość, no chyba że ktoś klepie pod cuckold.W jaki sposób sensowny post, wyrażający prostą prawdę, może być obrzydliwością i mieć coś wspólnego z tym, kto pod co "klepie"?
Pokusiłbym się wręcz o stwierdzenie, że Iselin napisała coś, co powinno być oczywistością - ale jak widać, nie dla wszystkich jest.
Stoik napisał(a): Jest faktem historycznym, że miażdżąca większość kobiet nie wniosła nic istotnego do rozwoju ludzkości poza rodzeniem dzieciMiażdżąca większość mężczyzn też nie wniosła nic istotnego do rozwoju ludzkości, poza płodzeniem dzieci.
Stoik napisał(a): miażdżąca większość jest od mężczyzn głupsza i słabsza.[citation needed]
Poza tym znamienne, że w tej części już słowo "mężczyzn" nie zostało obdarzone kwantyfikatorem

Ludzie ogólnie nie przepadają za obcowaniem z osobami, które uważają się za lepsze od nich ze względu na jakąś losową cechę, typu rasa, narodowość, czy płeć. Takie podejście może solidnie przyczyniać się do zostania incelem, bo kobiety nie są tu wyjątkiem.
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein