towarzyski.pelikan
Proszę, żebyś odnosiła się do tego, co jest napisane, a nie do własnej interpretacji moich słów.
Streszczaj sobie, jak chcesz. Jakie to ma znaczenie, skoro nie zrozumiałaś ani słowa z tego, co napisałam.
Kobiety, o których piszę, chcą mieć poukładane, dojrzałe, w miarę szczęśliwe życie. Większość mężczyzn, których znam, też tego chce. Dlatego to, co pisałam, odnosi się do obu płci.
A ty z koleżankami (jeśli jakieś masz, przy twojej mizoginii) możecie się bawić.
kmat
Chociaż to smutne i trochę niesprawiedliwe, to zgadzam się z tobą w zupełności.
Niestety, masz rację.
Co do biedaka - to nie brak pieniędzy przekreśla mężczyznę, a bycie leniwym lub pokręcony/ nieuregulowany/ luźny stosunek do życia zawodowego. Nie pieniądze na koncie są miernikiem, a pracowitość - stosunek do życia.
Proszę, żebyś odnosiła się do tego, co jest napisane, a nie do własnej interpretacji moich słów.
Cytat:Mozna to stresic krotko: nie jest dobrze wejsc w zwiazek z osoba pod jakims wzgledem wybrakowana, nieidealna.
Streszczaj sobie, jak chcesz. Jakie to ma znaczenie, skoro nie zrozumiałaś ani słowa z tego, co napisałam.
Cytat:Bo przeciez girls just wanna have fun.
Kobiety, o których piszę, chcą mieć poukładane, dojrzałe, w miarę szczęśliwe życie. Większość mężczyzn, których znam, też tego chce. Dlatego to, co pisałam, odnosi się do obu płci.
A ty z koleżankami (jeśli jakieś masz, przy twojej mizoginii) możecie się bawić.
kmat
Cytat:Brakuje tu czegoś bardzo istotnego. Nie jest dobrze wejść w związek z osobą z wyraźnie zaburzoną osobowością
Chociaż to smutne i trochę niesprawiedliwe, to zgadzam się z tobą w zupełności.
Cytat:No i jeszcze osoby ze zdeformowanymi umysłami, po prostu popieprzone. I tu wrodzone instynkty unikania mogą być najsilniejsze - z biedakiem ryzykujesz tylko biedę, z psychopatą wszystko jest możliwe.
Niestety, masz rację.
Co do biedaka - to nie brak pieniędzy przekreśla mężczyznę, a bycie leniwym lub pokręcony/ nieuregulowany/ luźny stosunek do życia zawodowego. Nie pieniądze na koncie są miernikiem, a pracowitość - stosunek do życia.
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.