Stoik napisał(a): "Ja tu widzę słowo "trzeba". A co widzicie dalej, Albercie?Masz na myśli "all else being equal"?
Wiesz, po prostu założyłem, że próbujesz przekazać jakąś nietrywialną myśl, jakoś uargumentować swoją manifestowaną tu niechęć do kobiet. Bo że z grupy facetów, którzy nie różnią się niczym poza wyglądem, kobieta wybierze najprzystojniejszego - to tak, tak najprawdopodobniej jest. Ale co w tym dziwnego i jaki to ma związek z resztą Twoich wypowiedzi?
Stoik napisał(a): Ale - co za pech! - patrz post #54 (s. 3).Czy pijesz może do tego?
Stoik napisał(a):Ale gdy z niczego nie słyniesz, nie masz kasy, ani nie interesują się tobą samotne matki, to tylko adonis.Bo wiesz, na to też nietrudno znaleźć kontrprzykład.
Jest przecież dużo więcej czynników niż słynięcie z czegoś, kasa i uroda, i wcale brak tychże nie ogranicza puli partnerek do samotnych matek. Takie choćby bycie osobą, z którą da się normalnie o czymś porozmawiać, która ma w życiu zainteresowania inne niż seks czy jego brak, i która nie widzi w Tobie podczłowieka ze względu na Twoją płeć. Drobiazg, a nieraz powoduje, że nie trzeba mieć kasy, sławy ani ponadprzeciętnej urody.
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein