Iselin napisał(a): Nie wydaje mi się, żeby znaLezczyni określiła płeć osób, o których pisze.
Ale mężczyznom nie przeszkadza niedoświadczona kobieta. A wręcz to plus. Powiedz, które słowo jest nacechowane bardziej negatywnie? Dziewica czy prawiczek? I tak samo w drugą stronę, na kobietę z dużą ilością partnerów seksualnych społeczeństwo patrzy bardziej negatywnie niż na gościa z dużą ilością partnerek. Przynajmniej tak było do tej pory, teraz zwłaszcza na zachodzie niektóre środowiska próbują unormować 'sluts' jakby to było coś dobrego. Tymczasem prawiczek to argument ostateczny w internecie. Przegrywasz dyskusję z kimś? Nazwij go prawiczkiem/incelem a wygrywasz. Jestem pewien, że słowo incel będzie zamienne używane z słowem nazi. Kogoś nie lubisz w necie?
1Nazwij go incelem/nazistą.
2???
3Profit
Mam wrażenie, że lubisz czepiać się każdego szczególiku. Bardzo ciężko prowadzić dyskusje w ten sposób. To tak z ludźmi, którzy w odpowiedzi na długi post z argumentami(nieważne czy dobrymi czy złymi), znajdują literówkę i z lubością ją wytykają jakby to było zwycięstwo.
towarzyski.pelikan napisał(a):MCich napisał(a): Mads jest wysoki i męski, pewno koleżanki były na poziomie prettyboyów. Ja sam wyglądam jak pryszczaty Steve Buscemi. Gdy pierwszy raz oglądałem Wściekłe Psy to byłem za nim. W ogóle w Hollywood też widać zmianę. Z Chrisa Pratta w któryś avengersach się śmieją, że nie jest prawdziwym facetem bo jest tylko Chadem, a na stole lezał prawdziwy gigachad Chris Hemsworth. Jak z takim w ogóle konkurować? A w latach 80-tych w Footlose Kevin Bacon czyli nie super przypakowany, z dziwną twarzy i przeciętnego wzrostu jest określony jako 'dream' chyba.
Kobiety mają po prostu bardzo rozbieżne gusta. Mam wrażenie, że Stoik/incele przykłada męską miarkę do kobiecej perspektywy. Pewnie gdyby zapytać facetów o wytypowanie najpiękniejszej z kilkudziesięciu kobiet, to werdykt byłby znaczniej bardziej jednoznaczny niż w przypadku kobiet oceniających urodę mężczyzn.
A wiesz, że się z tym całkowicie nie zgodzę? Właśnie mężczyźni mają bardziej rozbieżne gusta. Kobietom ogólnie podobają się ci sami mężczyźni. Wysocy, z włosami, w miarę umięśnieni, biali lub czarni.
Mężczyźni? Niektórzy lubią wysokie, niektórzy niskie. Niektórzy lubią szkielety, niektórzy szczupłe, niektórzy grube, a niektórzy prawdziwe wieloryby. Rasa? Ogólnie tylko Murzynki nie są zbytnio atrakcyjne. Biust? Mały, duży, na każdy jest grupa mężczyzn która to lubi. Jakąkolwiek wymyślisz cechę u kobiety, jest cała grupa mężczyzn która to lubi. Cokolwiek.
Proszę, prawie 250k subów:
https://www.reddit.com/r/LadyBoners/
90% mężczyzn tam jest prawie identyczna(nie licząc zdjęć które mają żałosną liczbę upvotów)! Rozumiem, że masz niekonwencjonalny gust, i może jakiś % kobiet też tak ma, ale z twoim poglądem, że kobietom podoba się więcej rodzajów mężczyzn kategorycznie się nie zgodzę. To tak jakby jakaś koszykarka powiedziała, że no ogólnie to kobiety są wyższe od mężczyzn. Wiele w tym temacie było subiektywnych wymian, opinii, ale to akurat są fakty. Potwierdza to wiele innych badań, ankiet itp.:
https://funnyjunk.com/Okcupid+girls+stan...s/5839932/
Na całkiem sporym portalu jak okcupid, tylko 7% mężczyzn zostało uznanych za atrakcyjnych, tymczasem mężczyźni jak widać preferują różne dziewczyny(40% uznana za aktracyjne)