bert04:
Jeśli dała się zaprosić, to tylko od faceta zależy jak to rozegra, czy ją do siebie zniechęci czy bardziej zachęci.
Cytat:Podejmuje ją zawsze w momencie, w którym zauważa, że "ten facet coś ode mnie chce", czasem nawet asekuracyjnie, zanim facet sam się zorientuje, że coś chce.Nie kamam, kobieta a właściwie jej mózg, podejmuje decyzję zanim jezcze ją sobie uświadomi.
Jeśli dała się zaprosić, to tylko od faceta zależy jak to rozegra, czy ją do siebie zniechęci czy bardziej zachęci.
Cytat:Jeśli zapraszasz kobiety do klimatycznych włoskich knajpek to po pierwsze oryginalne to nie jest. Klimatyczne włoskie knajpki są pełne parek na różnych etapach wzajemnego podrywu. Po drugie zaś, w momencie zaproszenia do klimatycznej włoskiej knajpki kobieta podejmuje decyzję. Podejmuje ją zawsze w momencie, w którym zauważa, że "ten facet coś ode mnie chce", czasem nawet asekuracyjnie, zanim facet sam się zorientuje, że coś chce.Wloskie knajpki, pełne liżących się par nie są oryginalnym miejscem na romantyczne schadzki.
Rozsadziło mi antenę.