Moim zdaniem pary homoseksualne są bardzo.. niestosowne.. Już nawet nie patrząc na to od strony prawa Bożego, ale ludzkiego.. Osobiście nie wyobrażam sobie, abym mogła być wychowywana przez 2 matki lub 2 ojców.
I bardzo dziwię się ludziom, którzy byli wychowywani w rodzinach mężczyzna + kobieta i też mają poglądy hetero, a mimo to są za rodzinami homoseksualnymi. Ciekawe jak by oni się czuli w sytuacjach, gdy choćby w szkole, jako dzieci zapytani o imiona rodziców muszą odpowiedzieć np. Maga i Natalia. Przecież to jest połączone z ogromnym bólem i wyszydzeniem u dzieci.. Dzieci potrzebują prawdziwej rodziny.
A prawdziwą rodzinę może stworzyć jedynie troskliwa mama i odważny tata.. Nie troskliwa mama i odważna mama. Też nie troskliwy tata i odważny tata. Nie róbmy tego dzieciom. Przecież to je skrzywdzi bardziej niż największe patologie w rodzinach. Nie chcę tutaj urazić nikogo. Sądzę, że bez względu na poglądy, każdemu należy się szacunek, jednakże podkreślam też, iż jestem za razem przeciwna tego typu zachowaniom. Może dlatego, że jestem staroświecka i mam swoje zasady? Może dlatego, że wierzę? Nie wiem czy dobrze mówię, ale wydaje mi się śmieszne to wzajemne naskakiwanie na siebie. Chrześcijanie vs homoseksualiści.. Widzę jak bardzo ci drudzy nie szanują nas, chrześcijan. Ale dostrzegam też agresję z naszej strony. Ja osobiście szanuję wszystkich ludzi, ale skoro oni nie umieją poszanować naszej wiary to takie akcje się dzieją.. W sumie to też nie wszyscy chrześcijanie potrafią szanować pozostałych. To jest tak bardzo skomplikowany temat.. rajciu..
Chodzi o to, żebyśmy zaczęli się szanować wzajemnie, bo inaczej będzie źle. Wiem, że to jest banalne, ale jednak nie umiemy tego zastosować w praktyce.. Przez to robi się to co się robi..
A jeszcze odnośnie tych marszy równości.. Po co wychodzić i pokazywać swoje poglądy publicznie.. Nikogo nie obchodzi, przynajmniej moim zdaniem, co kto robi w łóżku.. Ludzie.. NIE NISZCZMY ŻYCIA NASZYM DZIECIOM
moim zdaniem wychodzenie na ulice w "strojach łóżkowych" nie jest dobrym przykładem dla dzieci.. Czy naprawdę tacy ludzie mają wychowywać przyszłe pokolenia?
Przepraszam jeżeli kogoś to uraziło, ale musiałam w końcu pozbyć się tych emocji..
I bardzo dziwię się ludziom, którzy byli wychowywani w rodzinach mężczyzna + kobieta i też mają poglądy hetero, a mimo to są za rodzinami homoseksualnymi. Ciekawe jak by oni się czuli w sytuacjach, gdy choćby w szkole, jako dzieci zapytani o imiona rodziców muszą odpowiedzieć np. Maga i Natalia. Przecież to jest połączone z ogromnym bólem i wyszydzeniem u dzieci.. Dzieci potrzebują prawdziwej rodziny.
A prawdziwą rodzinę może stworzyć jedynie troskliwa mama i odważny tata.. Nie troskliwa mama i odważna mama. Też nie troskliwy tata i odważny tata. Nie róbmy tego dzieciom. Przecież to je skrzywdzi bardziej niż największe patologie w rodzinach. Nie chcę tutaj urazić nikogo. Sądzę, że bez względu na poglądy, każdemu należy się szacunek, jednakże podkreślam też, iż jestem za razem przeciwna tego typu zachowaniom. Może dlatego, że jestem staroświecka i mam swoje zasady? Może dlatego, że wierzę? Nie wiem czy dobrze mówię, ale wydaje mi się śmieszne to wzajemne naskakiwanie na siebie. Chrześcijanie vs homoseksualiści.. Widzę jak bardzo ci drudzy nie szanują nas, chrześcijan. Ale dostrzegam też agresję z naszej strony. Ja osobiście szanuję wszystkich ludzi, ale skoro oni nie umieją poszanować naszej wiary to takie akcje się dzieją.. W sumie to też nie wszyscy chrześcijanie potrafią szanować pozostałych. To jest tak bardzo skomplikowany temat.. rajciu..
Chodzi o to, żebyśmy zaczęli się szanować wzajemnie, bo inaczej będzie źle. Wiem, że to jest banalne, ale jednak nie umiemy tego zastosować w praktyce.. Przez to robi się to co się robi.. A jeszcze odnośnie tych marszy równości.. Po co wychodzić i pokazywać swoje poglądy publicznie.. Nikogo nie obchodzi, przynajmniej moim zdaniem, co kto robi w łóżku.. Ludzie.. NIE NISZCZMY ŻYCIA NASZYM DZIECIOM
moim zdaniem wychodzenie na ulice w "strojach łóżkowych" nie jest dobrym przykładem dla dzieci.. Czy naprawdę tacy ludzie mają wychowywać przyszłe pokolenia?Przepraszam jeżeli kogoś to uraziło, ale musiałam w końcu pozbyć się tych emocji..