Bert
A co z sytuacjami kiedy pomawianie jest ewidentne?
Jakimi prawami ojców, skoro nawet ojcostwa nie można ustalić XD
poza tym nie wiem w jaki sposób prawa dziecka są łamane poprzez ustalanie ojcostwa.
To ciekawe bo jeśli chodzi o wygląd to dla mnie najważniejsza jest twarz.
Cycki mogą być A nawet nie zwracam specjalnej uwagi na cycki. Tyłek dobrze jak jest kształtny ale wcale nie musi.
A kto się obraża? Jeżeli kobiety wewoluowały na takie (a przynajmniej większość taka jest), to nie mój problem.
No ale skoro takich informacji tu nabyłem to zapytam jeszcze ile minimum trzeba zarabiać żeby umówić się na kawę z powszechnie uznawaną za atrakcyjną kobietą?
Cytat:Bzdura. Owszem, fałszywe oskarżenia w sprawach, nazwijmy to, łóżkowych, trudno jest czasem udowodnić, dlatego w tego typu sprawach czasem tak facet jak i kobieta są uniewinniani z tego samego powodu: braku jednoznacznych dowodów winy.
A co z sytuacjami kiedy pomawianie jest ewidentne?
Cytat:Wynika to z wyższości praw dziecka nad prawami ojców. We Francji i w Niemczech zdecydowano radykalnie, w Polsce jest pewien kompromis.
Jakimi prawami ojców, skoro nawet ojcostwa nie można ustalić XD
poza tym nie wiem w jaki sposób prawa dziecka są łamane poprzez ustalanie ojcostwa.
Cytat:Dlatego atrakcyjne są dla niego te cechy, które świadczą o możliwościach rozrodczych: tyłek i cycki.
To ciekawe bo jeśli chodzi o wygląd to dla mnie najważniejsza jest twarz.
Cycki mogą być A nawet nie zwracam specjalnej uwagi na cycki. Tyłek dobrze jak jest kształtny ale wcale nie musi.
Cytat:Taka jest nasza natura, tak nas uformowała selekcja naturalna. Nie ma się co na nią obrażać albo dorabiać jakiejś teologii do tego.
A kto się obraża? Jeżeli kobiety wewoluowały na takie (a przynajmniej większość taka jest), to nie mój problem.
No ale skoro takich informacji tu nabyłem to zapytam jeszcze ile minimum trzeba zarabiać żeby umówić się na kawę z powszechnie uznawaną za atrakcyjną kobietą?