Osiris napisał(a):Choć nie podzielam wszystkich tez Wielkiego Komisarza, to wiem, że człowiek to prawy, porządny, wzbudzający szacunek powszechny, godny naśladowania i pewny kandydat na świętego po śmierci. Wierzyć mi się nie chce, że ten mąż byłby zdolny do obcowania z trawą i marchewkami. Nie pojmuję jak można wmieszać takiego człowieka, męża opatrznościowego w udział w takiej sodomii.Teista napisał(a):Oczywiście …, został przyłapany…. Osiris, nie obrażaj samego siebie, nie musisz ułatwiać mi sprawy. Jakbyś przeczytał kilka artykułów więcej, doszedłbyś, że była to obrzydliwa prowokacja, a materiał video, na który się powołujesz to klasyczny „fejk” zmontowany przez jakiegoś gówniarza. Samego Komisarza awansowano i objął nowe, zaszczytniejsze stanowisko w znakomitej lokacji -Papua Nowa Gwinea.Jak Schaba kocham, wszeteczne dziewice wegańskie to były. Gryzły trawę i nieobyczajnie zabawiały się warzywami, ku uciesze wspomnianego komisarza. Wszystko na taśmie, widziałem ze sto razy (oczywiście podczas pełnienia obowiązków śledczego).
Komisarz od wielu lat zajmuje wysokie stanowisko w strukturach Kościoła Schabowego. Udziela się aktywnie w ramach ogólnie pojętej pomocy potrzebującym dzieciom, służy za przykład dla wielu, wieloletni sponsor i opiekun chóru chłopięcego „czyżyki”, chwalą Go wszyscy. Coś mi z tymi dziewicami wegańskimi nie pasuje. Przesunięcie na inną placówkę na pewno nie miało związku z obrzydliwymi praktykami, jakie sugerujesz. Jednak to Ty jesteś Inkwizytorem i Ty masz odpowiednie narzędzia do pełnego zbadania sprawy. Nie zapominaj jednak o jego wkładzie w przywróceniu Schabizmu Pierwotnego, bowiem On właśnie odkrył przed Światem szatańską tajemnicę powodzenia kaszanki i tylko On może Nas ostatecznie od niej uwolnić. Życzę Ci zatem kolego rozwagi, bo „w wielu procesach diabeł działa nie tylko w winnych, ale być może, i przede wszystkim, w sędziach”.
lumberjack napisał(a):W kawałku nie ma mowy o schabowym, ale liczy się ogólne nastawienieJest: ....oj tak cię boli że mam tłustsze rymy od schabowych... 2:19
Gawain napisał(a):Korekta fonomatorska: żryj i pozwól żryć innymOczywiście, przepraszam. Coś mi się kanony pokiełasi....ehmm, pomieszały.
Edycja
PS. Osiris: pisząc "utwór heretycki" miałeś na myśli piosenkę OSTR - EKO czy kaszankę?