To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie seks z niewolnicami?]
Osiris napisał(a):
Teista napisał(a):Oczywiście …, został przyłapany…. Osiris, nie obrażaj samego siebie, nie musisz ułatwiać mi sprawy. Jakbyś przeczytał kilka artykułów więcej, doszedłbyś, że była to obrzydliwa prowokacja, a materiał video, na który się powołujesz to klasyczny „fejk” zmontowany przez jakiegoś gówniarza. Samego Komisarza awansowano i objął nowe, zaszczytniejsze stanowisko w znakomitej lokacji -Papua Nowa Gwinea. 
Jak Schaba kocham, wszeteczne dziewice wegańskie to były. Gryzły trawę i nieobyczajnie zabawiały się warzywami, ku uciesze wspomnianego komisarza. Wszystko na taśmie, widziałem ze sto razy (oczywiście podczas pełnienia obowiązków śledczego).
Choć nie podzielam wszystkich tez Wielkiego Komisarza, to wiem, że człowiek to prawy, porządny, wzbudzający szacunek powszechny, godny naśladowania i pewny kandydat na świętego po śmierci. Wierzyć mi się nie chce, że ten mąż byłby zdolny do obcowania z trawą i marchewkami. Nie pojmuję jak można wmieszać takiego człowieka, męża opatrznościowego w  udział w takiej sodomii.

Komisarz od wielu lat zajmuje wysokie stanowisko w strukturach Kościoła Schabowego. Udziela się aktywnie w ramach ogólnie pojętej pomocy potrzebującym dzieciom, służy za przykład dla wielu, wieloletni sponsor i opiekun chóru chłopięcego „czyżyki”, chwalą Go wszyscy. Coś mi z tymi dziewicami wegańskimi nie pasuje. Przesunięcie na inną placówkę na pewno nie miało związku z obrzydliwymi praktykami, jakie sugerujesz.  Jednak to Ty jesteś Inkwizytorem i Ty masz odpowiednie narzędzia do pełnego zbadania sprawy. Nie zapominaj jednak o jego wkładzie w przywróceniu Schabizmu Pierwotnego, bowiem On właśnie odkrył przed Światem szatańską tajemnicę powodzenia kaszanki i tylko On może Nas ostatecznie od niej uwolnić. Życzę Ci zatem kolego rozwagi, bo „w wielu procesach diabeł działa nie tylko w winnych, ale być może, i przede wszystkim, w sędziach”.
lumberjack napisał(a):W kawałku nie ma mowy o schabowym, ale liczy się ogólne nastawienie Język
Jest: ....oj tak cię boli że mam tłustsze rymy od schabowych... 2:19

Gawain napisał(a):Korekta fonomatorska: żryj i pozwól żryć innym Duży uśmiech
Oczywiście, przepraszam. Coś mi się kanony pokiełasi....ehmm, pomieszały.

Edycja
PS. Osiris: pisząc "utwór heretycki" miałeś na myśli piosenkę OSTR - EKO czy kaszankę?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu - przez Teista - 11.08.2019, 22:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości