To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Margaret chce odejść z Kościoła z powodu masturbacji
ErgoProxy napisał(a): A ja znowu nie w tempo.

Osiris napisał(a):Kościół jest współodpowiedzialny za upośledzenie społeczeństw w sprawie seksu i zrobienie z masturbacji niemalże zbrodni.
Nie Kościół, tylko pogańscy, greccy asceci, co zachodzili do damskich łaźni, żeby pokazać naocznie, jak dalece im to zwisa. Podobnież potępienie homoseksualizmu wywodzi się z pogańskiego Egiptu. Ja bym bardzo prosił, żeby odpowiedzialnością za brednie obciążać ich twórców, a nie idiotów, co je podłapali po drodze, a potem pozapominali, skąd to mają.
Jeśli dzisiaj w krajach arabskich wisi kara śmierci za niewiarę czy gejostwo, to ja nie będę znęcał się nad Mahometem tylko obwinię, przynajmniej po części, dzisiejszych islamistów. Tak samo z wyznawcami Chrystusa - po to mają korę mózgową żeby jej od czasu do czasu używać, a nie ślepo podążać za prymitywnymi przykazami, bo tak powiedział wielebny Jędraszko.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Margaret chce odejść z Kościoła z powodu masturbacji - przez Osiris - 17.08.2019, 22:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości