Co do Wiedźmina - trailer był ok (oprócz driad z brooklynu -
). Jedyne co mnie bardzo zmartwił, ale i zaciekawiło to jak rozwiążą kwestię muzyki. Muzyka z gry była fenomenalna, klimatyczna i na wysokim poziomie dzięki Marcinowi Przybyłowiczowi. Za to trailer dał generyczną łupankę z typowych dla siebie punktem kulminacyjnym.
Jednak w tym wypadku mam nadzieję, że wezmą przykład właśnie z gry, a nie pójdą w kierunku Gry o Tron (a trailer to sugeruje), która - mimo że miała przepiękny soundtrack - to niestety taki w Wiedźminie nie będzie miał tego słowiańskiego zacięcia...
No, ale niestety... to ma zostać przekute na amerykański rynek... Mam bardzo ambiwalentne uczucia. :/
). Jedyne co mnie bardzo zmartwił, ale i zaciekawiło to jak rozwiążą kwestię muzyki. Muzyka z gry była fenomenalna, klimatyczna i na wysokim poziomie dzięki Marcinowi Przybyłowiczowi. Za to trailer dał generyczną łupankę z typowych dla siebie punktem kulminacyjnym.
Jednak w tym wypadku mam nadzieję, że wezmą przykład właśnie z gry, a nie pójdą w kierunku Gry o Tron (a trailer to sugeruje), która - mimo że miała przepiękny soundtrack - to niestety taki w Wiedźminie nie będzie miał tego słowiańskiego zacięcia...No, ale niestety... to ma zostać przekute na amerykański rynek... Mam bardzo ambiwalentne uczucia. :/