bert04 napisał(a): Dla Ciebie każdy "zdrowy" facet powinien być alfa, powinien to chieć. A jak ląduje w malżeństwie, to albo nie miał wyboru, dostał nagrodę pocieszenia, wie, że więcej nie osiągnie. Albo, klasyk polski, nie uważał, zaciażył i teraz ma babę z bachorem. Ale to tylko Twój stereotyp, kolejne uogólnienie, jedno z wielu. A życie to nie uogólnienie tylko zbiór indywidualnych przypadków, czasem o wspólnych cechach.Mozesz zacytowac moja wypowiedz, z ktorej wynika powyzsze? Czy kolejna projekcja?
Iselin napisał(a):W powyzszej wypowiedzi pisalam z perspektywy mezczyzny, ale w ustach lesbijki ta teza rowniez jest sluszna.towarzyski.pelikan napisał(a): Ja przede wszystkim nie piszę o kobietach "zbyt atrakcyjnych", tylko "naprawdę atrakcyjnych", czyli takich, które mi się podobają fizycznie na tyle, że nie muszę racjonalizować, że tak naprawdę ważniejsze jest wnętrze.To w końcu jesteś kobietą czy mężczyzną? A może lesbijką?
Lampart napisał(a): Byłem ostatnio na masażu nuru MCichy, bo tak mnie podpuściłeś na to. To jest lepsze niż seks :oCzy dla kobiet tez sa takie masaze?
Wychodziłem na trzęsących się nogach, a ona sprzedała mi klapsa w tyłek i mówi zapraszam na następną wizytę XD