No bo mecz trwa w końcu 90 minut
Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w każdym meczu tsubasy była dogrywka 30 minut to daje nam łącznie 120 minut. Jeden odcinek trwa zwykle 20 minut, więc 6 odcinków na jeden mecz jest jak najbardziej zrozumiałe 
A co powiesz o kolejną klasyke, do której mam sentyment z dzieciństwa - Dragon Ball. Son Goku walczy z jakimś patafianem, walczy walczy, grad ciosów i tak przez 10 odcinków
Na jednym się napręża i napręża tak przez cały epizod.
Pamiętam jeszcze parę anime z dzieciństwa, niestety nie znam ich polskiej nazwy, bo oglądałem je na francuskich kanałach. A jak wiadomo żabki lubią zmieniać nazwy wszystkiemu co niefrancuskie tak żeby wyglądało na francuskie
Dobra Charllote miło zajęłaś mi dzisiejszy poranek, ale musze leciec pisać poprawkę z Prognozowania i Symulacji ( taki to ze mnie baranek
)
Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w każdym meczu tsubasy była dogrywka 30 minut to daje nam łącznie 120 minut. Jeden odcinek trwa zwykle 20 minut, więc 6 odcinków na jeden mecz jest jak najbardziej zrozumiałe 
A co powiesz o kolejną klasyke, do której mam sentyment z dzieciństwa - Dragon Ball. Son Goku walczy z jakimś patafianem, walczy walczy, grad ciosów i tak przez 10 odcinków
Na jednym się napręża i napręża tak przez cały epizod.Pamiętam jeszcze parę anime z dzieciństwa, niestety nie znam ich polskiej nazwy, bo oglądałem je na francuskich kanałach. A jak wiadomo żabki lubią zmieniać nazwy wszystkiemu co niefrancuskie tak żeby wyglądało na francuskie

Dobra Charllote miło zajęłaś mi dzisiejszy poranek, ale musze leciec pisać poprawkę z Prognozowania i Symulacji ( taki to ze mnie baranek
)