Lampart napisał(a): Łazarz
Cytat:I co to jest zbiornik?
Portal towarzyski
Chyba jednak lepiej poznawać w realu. Ewentualnie coś nie tak w moim profilu, albo źle zagaduje. To takie sztuczne. Cześć co porabiasz, a przecież nic mnie to nie obchodzi.
Zwyczajnie nie wierzę, że nie potrafisz sklecić kilku sensownych słów o niebanalnej treści. Tu umiesz a na portalach randkowych nie dajesz rady?
Mnie też zdarzyło się przez krótką chwile bywać na tych witrynach, choć, paradoksalnie, wcale nie w celach towarzyskich.
Na początek unikaj patosu i poetyckiego nadęcia. Nie może to być coś w stylu; "Niebo rozwarło się nade mną a Ziemia zadrżała, gdy oczom mym ukazał się twój profil". W najlepszym wypadku narazisz się na śmieszność a w najgorszym wezmą Cię za wariata.
Ten pierwszy wpis jest bardzo ważny. To takie zarzucanie wędki z odpowiednią przynętą. Jak ryba chwyci, to połowę sukcesu masz już w kieszeni.
Niech to będzie coś w stylu; Cześć, od razu zwróciłaś moją uwagę. Nieczęsto zdarzają się kobiety o tak rozległych zainteresowaniach i niebanalnej urodzie. Jestem tu od niedawna i nie mam doświadczenia w tego typu relacjach a nie chciałbym już na początku zrazić Cię do siebie czy zrobić z siebie skończonego kretyna. Jeśli odpiszesz, obiecuję, że następny wpis będzie mniej zdawkowy i postaram się więcej napisać o sobie.
I już.
I pamiętaj, że wiele profilów, to fałszywe konta. Tworzy je dzieciarnia dla zabawy, albo sama administracja portalu, aby sprawić wrażenie dużego ruchu w interesie.
Skoro jednak śmierć ustanawia porządek świata, może lepiej jest dla Boga, że się nie wierzy w niego i walczy ze wszystkich sił ze śmiercią, nie wznosząc oczu ku temu niebu, gdzie on milczy.
Albert Camus
Albert Camus