MCich, niestety tak to wygląda, romantyzm kreowany przez kulturę nie istnieje. Prawdziwy romantyzm to jak dwoje ludzi czuje do siebie pożądanie, a jednocześnie rozmowa jest bardzo swobodna, że nawet gdyby się sobie nie podobali damsko-męsko to i tak by się chcieli ze sobą kolegować, dlatego ja nie będę tańczył z piórkiem w dupie wydając z siebie egzaltowane dźwięki godowe jak jakiś pawian, by mnie roszczeniowa larwa, której z dupy śmierdzi grzybami, zapisała na kolejny etap rekrutacji. Co to to nie.
Ja też tego nie wymagam od kobiet czego społeczeństwo od nich wymaga, więc jestem w porządku :]
CaterPilar
A to już incele mają być wdzięczni za samą możliwość rozmowy? Przecież napisałaś że masz mężczyznę więc
kogo obchodzi twoja kobiecość?
Wow świetna rada. Czyli on nie ma być dla niej atrakcyjny tylko jego kasa. Przecież to jawny sponsoring i statusoring. To już lepiej chodzić do prostytutek i taniej i mniej zachodu i jaki wybór.
Ja też tego nie wymagam od kobiet czego społeczeństwo od nich wymaga, więc jestem w porządku :]
CaterPilar
Cytat:Stoik prezentuje nam najwyraźniej typowe zachowanie incela. Ma dużo do powiedzenia na temat kobiet, a kiedy pojawia się prawdziwa z krwi i kości i chce doń zagadać, nawet się nie odezwie.
A to już incele mają być wdzięczni za samą możliwość rozmowy? Przecież napisałaś że masz mężczyznę więc
kogo obchodzi twoja kobiecość?
Cytat:Na jakiejś biednej wsi nie znalazłbyś dziewczęcia chętnego do podniesienia statusu społecznego? A imigrantki zza wschodniej granicy? Słyszałam, że tam dziewczyny biją się o faceta, który zapewni im paszport do lepszego życia w UE. Nie prawda, że nie ma obecnie kobiet które można uzależnić ekonomicznie od siebie.
Wow świetna rada. Czyli on nie ma być dla niej atrakcyjny tylko jego kasa. Przecież to jawny sponsoring i statusoring. To już lepiej chodzić do prostytutek i taniej i mniej zachodu i jaki wybór.