MCich:
Większość ludzi ma jakieś braki i deficyty, atrakcyjna kobieta może mieć kompleksy i chcieć męża brzydala ze strachu przed porzuceniem. Ja Ciebie nie widzę a czuję, że masz jakieś braki psychiczne.
Cytat:Powtarzasz tylko kolejne brednie - jak ktoś jest ładny to musi być głupi, a 'mózgowców' w szkole średniej i gimnazjum rodzice/nauczyciele/społeczeństwo pociesza, że ich szkolni oprawcy będą mieć gówniane życie, podczas gdy wiele badań wskazuje na to, że szkolni bullies(jest w ogóle dobre polskie słowo na to? Łobuzy, dręczyciele?) prowadzą szczęśliwsze, zdrowsze i bardziej wartościowe życie od tych których gnębili.Przestań wierzyć sterotypom.Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że modelki mają najlepszych facetów na świecie co jest nieprawdą. Spójrz na Jennifer Lopez albo Whitney Houston. Miały bardzo nieciekawych mężów.
Większość ludzi ma jakieś braki i deficyty, atrakcyjna kobieta może mieć kompleksy i chcieć męża brzydala ze strachu przed porzuceniem. Ja Ciebie nie widzę a czuję, że masz jakieś braki psychiczne.
Rozsadziło mi antenę.