Jakie buciczki nosi Matka Boska w Niebie?
Co obstawiacie:
- Matka Boska nosi w Niebie całe buciczki ze skórki ekologicznej na obcasiku kaczuszce,
- Matka Boska nosi w Niebie sandałki na płaskim obcasiku,
- Matka Boska nosi w Niebie chińskie tenisówki
- Matka Boska chodzi w Niebie boso
- Matka Boska nie musi się martwić w Niebie o buciczki bo Pan Jezus jej obciął nóżki tuż za kolanami i Matka Boska jeździ w Niebie na wózku inwalidzkim,
- nie ma Matki Boskiej ani Nieba,
- może gumowce przeciwdeszczowe,
- w zależności od pogody i pory roku, czasami śniegowce,
udało wam się może zapytać o to osobę wierzącą i uzyskać odpowiedź na temat, bo jak ja pytam o to wierzącą starszą osobę to się na mnie drze i ma pretensję, że jej zadaję takie pytanie.
Byłabym ciekawa co by obstawiał Tusk, Wałęsa, Morawiecki i Pani Małgosia Kidawa-Błońska, jakby się komuś udało uzyskać odpowiedź to byłoby super.
Chodziłoby chociaż o ankietę wśród wierzących:
- w buciczkach,
- boso,
- na wózku inwalidzkim bez nóżek,
- inne opcje - jakie?
Co obstawiacie:
- Matka Boska nosi w Niebie całe buciczki ze skórki ekologicznej na obcasiku kaczuszce,
- Matka Boska nosi w Niebie sandałki na płaskim obcasiku,
- Matka Boska nosi w Niebie chińskie tenisówki
- Matka Boska chodzi w Niebie boso
- Matka Boska nie musi się martwić w Niebie o buciczki bo Pan Jezus jej obciął nóżki tuż za kolanami i Matka Boska jeździ w Niebie na wózku inwalidzkim,
- nie ma Matki Boskiej ani Nieba,
- może gumowce przeciwdeszczowe,
- w zależności od pogody i pory roku, czasami śniegowce,
udało wam się może zapytać o to osobę wierzącą i uzyskać odpowiedź na temat, bo jak ja pytam o to wierzącą starszą osobę to się na mnie drze i ma pretensję, że jej zadaję takie pytanie.
Byłabym ciekawa co by obstawiał Tusk, Wałęsa, Morawiecki i Pani Małgosia Kidawa-Błońska, jakby się komuś udało uzyskać odpowiedź to byłoby super.
Chodziłoby chociaż o ankietę wśród wierzących:
- w buciczkach,
- boso,
- na wózku inwalidzkim bez nóżek,
- inne opcje - jakie?