towarzyski pelikan:
Mcich:
Gawain:
Cytat:Mężczyzna na pewno w większym stopniu niż kobieta ma prawo być zabawnym, niefrasobliwym i wyluzowanym. Kobieta ma być przede wszystkim grzeczna, trzymać się w ryzach. Lepiej żeby powtarzała oklepane komunały niż żeby miała się nawet inteligentnie, ale jednak wydurnić, przegiąć pałkę, zaszokować. Jednak ja nie mam o to pretensji, bo dostrzegam w tym ewolucyjną mądrość. Kobieta powinna przede wszystkim dbać o bezpieczeństwo, nie powinna być typem ryzykantki, która sobie igra z życiemTylko jest jedno ale w tym wspaniałym, staroświeckim modelu, kobieta po menopauzie, która zaprzepascila swoją szansę na rozwój kariery, może być z dużym prawdopodobieństwem porzucona jak stara, zużyta skarpeta. Nic dziwnego, że kobiety z tego schematu chcą uciec i być jak najbardziej samodzielne nawet kosztem utraty kobiecości.
Mcich:
Cytat:To mężczyźni idą na front,To mężczyźni wywołują wojny.
Gawain:
Cytat:Taaa. Kobiety swoim zachowaniem same pracują na łatki niepoważnych. Jak facet zamiast skupiać się na wyznaczonych sobie celach, skupia się jak typowa kobieta na budowaniu sieci rozrywkowychCo ja Ci poradzę, ze tak wyewoulowałyśmy, kobiety zawsze musialy mieć oparcie w jakiejś kobiecej społeczności.
Rozsadziło mi antenę.