MCich napisał(a):Lampart napisał(a): Oho, już się zlecieli zazdrośniki, którzy nigdy od murzynki nie dostali superlajka. Rozmowa poszła dalej i to na pewno nie bot, ale żeby was pocieszyć to ona jest w mojej okolicy tylko w odwiedzinach i mulatków z tego nie będzie :/
Nie wiem czy cie to pocieszy, ale osobiście ja zamiast ci zazdrościć to raczej po prostu gratuluje, że masz takie wzięcie
Bez przesady, ale dzięki, ja z kolei cieszę się, że ci się powodzi, a sam nie jestem spełniony zawodowo - garbem dla kobiety bym nie był, ale bezpieczeństwa finansowego też bym jej nie zapewnił.
To mnie dość mocno ogranicza. Podam przykład. Jedna kobieta dała mi serduszko na tinderze, ucieszyłem się bo bardzo ładna, zobaczyłem jednak, że ma stanowisko kierownicze i bardzo dobrą szkołę skończoną.
Moja pewność wobec niej zmalała, a za chwilę jeszcze bardziej, bo pogadałem z nią trochę i dowiedziałem się, że szuka poważnego związku. O ile jakiś romans jeszcze by wchodził w grę to raczej niczym poważnym z kimś kto ma niższy status społeczny by nie była zainteresowana.
Kolejny przykład. Dostałem serduszko też na tinderze, mówię sobie ale fajna, klikam na drugą fotkę, i widzę że siedzi w samochodzie wielokrotnie droższym niż mój i mnie to zdeprymowało... nieprzyjemne sytuacje. Wcześniej bym nie miał takich kompleksów, bo nie postrzegałem tak kobiet, ale poczytałem w Internecie pewne rzeczy i takie tematy jak ten gdzie same kobiety pewne sprawy wyjaśniają (np. Pelikan) i już wiem jak to wygląda z kobiecej strony.