towarzyski.pelikan napisał(a): Iselin, możesz się oczywiście zżymać na to, że to nieładnie (nieetycznie) z jego strony, ale męskości mu to nie ujmuje, a o tym mowa z tym "tak" lub "coś nie tak". To naturalne, że mężczyzna woli młodą kobietę od podstarzałej małżonki.Można domniemywać, że przysięgał pozostawanie w związku do końca życia (swojego lub jej), więc postępując tak złamie słowo, a łamanie danego słowa ujmuje męskości.
Lampart napisał(a): Wcześniej bym nie miał takich kompleksów, bo nie postrzegałem tak kobiet, ale poczytałem w Internecie pewne rzeczy
1. nie rozczulaj się nad sobą;
2. jak to mawiał Sobieski "nie wierz we wszystko co wyczytasz w Internecie"
Lampart napisał(a): i takie tematy jak ten gdzie same kobiety pewne sprawy wyjaśniają (np. Pelikan) i już wiem jak to wygląda z kobiecej strony.
Pelikan nie jest kobietą.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd