ZaKotem napisał(a): Ja bym powiedział, że konserwatyści.pl zostali rewelacyjnie strollowani, ale to podręcznikowy przykład działania prawa Poego.Prawda. Jeśli to trolling to genialny, bo autor był tam szefem działu kulturalnego.
bert04 napisał(a): Brzmi całkiem serio serio. W drugim eseju jest rozszerzenie o tzw. Instruktora Miłości.A cholera wie. Prawo Poego jak napisał ZaKotem. Ja widziałem w necie tekst gośćia, który twierdził, że Tupolewa strącili reptilianie, bo LK im zawadzał. I nie wiem czy autor to świr czy jajcarz.
bert04 napisał(a): A najbardziej mnie zdziwiło, że to dosyć stare teksty, 2013 / 2014 AD. I nie wiem, co mają do tego te fikcyjne odnośniki do prac Jana Cyraniaka. Szybki gugiel sugeruje, że może być to ktoś w rodzaju Adama Miauczyńskiego myśli konserwatywno-katolickiej. Ale szkoda mi czasu na wgłębianie się w to.Jest ponoć ktoś taki i ponoć ma vloga na youdupie. Ale te teksty nie istnieją.
Mówiąc prościej propedegnacja deglomeratywna załamuje się w punkcie adekwatnej symbiozy tejże wizji.