towarzyski.pelikan napisał(a): A kto powiedział, że "udawanie dziewuchy" było częścią mojego eksperymentu? Nic takiego nie napisałem.
OK, znowu ten moment. Wystarczyło napisać, że nie chcesz odpowiadać. Nie chce mi się bawić w gadki "a gdzie napisałem, że napisałam, ale nie napisałam, że napisałem"? Po prostu tak bez powodu zmieniasz płeć i tyle.
Cytat:Poza tym sam mi fajny wniosek wkładasz do dłoni "bardzo rypnięta dziewucha" albo "facet nieudolnie udający laskę" - właśne w ten sposób "tolerancyjne" lewaki podsumowują kobiety, które są jakoś nietypowe (abstrahując od tego, czy Pelikan naprawdę jest nietypową kobietą czy tylko taką udaje). I to jest część mojego eksperymentu, sprawdzenie, czy lewaki naprawdę wierzą w głoszone przez siebie, szczytne idee. Sam potwierdzasz, że nie wierzą.
Pardon, ale nigdy nie napisałem do Ciebie "Brajanek" albo "Dżesika". A o tym pisałem powyżej. Czy uważasz, że te pseudo-nicki miały inne znaczenie, niż w powyższym opisie?
Zresztą, to nie pierwszy raz, że projektujesz na mnie jakieś rzeczy, które doświadczasz od innych userów. Mógłbym to teraz psychologizować... ale tym razem odpuszczę sobie.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!