Rodica masz rację, takie niuanse jak zależność niezależność kobiety są bardzo ważne w jej reakcjach, myślę że jak kobieta niezależna, to dopiero wtedy może być mowa o jakimś partnerstwie.
Bert
Był match (obustronny lajk) z taką 9,5/10 wygląd, typ glamour, w dodatku taka z pazurem na maxa. Ciężki orzech do zgryzienia pisanie wymaga dużej czujności, błyskotliwości.
Równolegle na Badoo piszę z taką 7,5/10 wygląd, ale dosłownie jak z kumplem, dopierdalamy sobie tak w żartach itp. bardzo dobrze mi się z nią pisze, a przy tamtej się spociłem po godzinie i ściemnilem, że muszę gdzieś jechać bo już nie chciało mi się wymyślać dobrych tekstów.
Gdybym byl mądry to 9,5/10 od razu powinienem sobie odpuścić ale wiecie to jest
tak jak z kobietami ciągnie ich do drani choć racjonalnie wiedzą, że nie powinny się z nimi zadawac.. Tutaj jest to samo ciągnie mnie do niej pomimo że zupełnie inny typ człowieka, kobieta bezwzględna, majestatyczna i pewnie zmieli mnie w realu. Liczę chyba tylko na to, że jej się spodobam z wyglądu i powie, a co mi tam przelecę go i niech znika mi z oczu. Wiecie kobiety też mają swoje potrzeby. a nawet jesli mnie odrzuci, to przynajmniej sobie nie będę w brodę pluł.
MCich
Jak tam byłeś na tym nuru? Ja już wskoczyłem na wyższy level. Przecież nie samym tinderem człowiek żyje, tym bardziej że ewentualne ustawki dopiero w przyszłym tygodniu a ruchać się chce już na wczoraj :]
Po dzisiejszym jedno tylko mogę doradzić - jak kobieta ma w opisie, że dopuszcza seks analny, to koniecznie powinna też mieć coś w stylu "proszę uprzedzić wczesniej". Wiadomo o co chodzi żeby zdążyła się dobrze wypłukać, a nie tak jak dzisiaj spotkał mnie przykry incydent, że wyciągam swoją flinte, a tam skórka od pomidora na grzybku ;d
Trochę mnie to zniesmaczyło, a i tak do niej wrócę, bo 9/10 w skali Beyonce :]
Bert
Był match (obustronny lajk) z taką 9,5/10 wygląd, typ glamour, w dodatku taka z pazurem na maxa. Ciężki orzech do zgryzienia pisanie wymaga dużej czujności, błyskotliwości.
Równolegle na Badoo piszę z taką 7,5/10 wygląd, ale dosłownie jak z kumplem, dopierdalamy sobie tak w żartach itp. bardzo dobrze mi się z nią pisze, a przy tamtej się spociłem po godzinie i ściemnilem, że muszę gdzieś jechać bo już nie chciało mi się wymyślać dobrych tekstów.
Gdybym byl mądry to 9,5/10 od razu powinienem sobie odpuścić ale wiecie to jest
tak jak z kobietami ciągnie ich do drani choć racjonalnie wiedzą, że nie powinny się z nimi zadawac.. Tutaj jest to samo ciągnie mnie do niej pomimo że zupełnie inny typ człowieka, kobieta bezwzględna, majestatyczna i pewnie zmieli mnie w realu. Liczę chyba tylko na to, że jej się spodobam z wyglądu i powie, a co mi tam przelecę go i niech znika mi z oczu. Wiecie kobiety też mają swoje potrzeby. a nawet jesli mnie odrzuci, to przynajmniej sobie nie będę w brodę pluł. MCich
Jak tam byłeś na tym nuru? Ja już wskoczyłem na wyższy level. Przecież nie samym tinderem człowiek żyje, tym bardziej że ewentualne ustawki dopiero w przyszłym tygodniu a ruchać się chce już na wczoraj :]
Po dzisiejszym jedno tylko mogę doradzić - jak kobieta ma w opisie, że dopuszcza seks analny, to koniecznie powinna też mieć coś w stylu "proszę uprzedzić wczesniej". Wiadomo o co chodzi żeby zdążyła się dobrze wypłukać, a nie tak jak dzisiaj spotkał mnie przykry incydent, że wyciągam swoją flinte, a tam skórka od pomidora na grzybku ;d
Trochę mnie to zniesmaczyło, a i tak do niej wrócę, bo 9/10 w skali Beyonce :]