Tak myślałem, że najbardziej oburzy się Zefciu, który co chwilę używa słowa "gówno" w różnych wersjach, a nawet pisze innym, że są "obsrani". Jak chcesz się gnojku pochwalić swoim fekalistycznym fetyszem, to idź na inne forum.
Zawsze jak jem to staram się omijać twoje posty. Twoje i Gąski, ale ona przynajmniej robi to dla trollingu ty z lubością.
Ja uznaje, tak jak dużo osób z tego forum, że seks to normalna sprawa, a o normalnych sprawach można rozmawiać. Zdaje się, że o seksie i masturbacji, chcą uczyć w szkołach nawet, więc nie wiem o co chodzi jak dorośli incele i półincele sobie coś doradzą w wątku o braku seksu (czyli w wątku o seksie).
Nieźle, chyba jesteś dobry materiał na męża skoro tak sobie wszystko organizujesz. takich mężczyzn kobiety szukają a nie takich co trzeba się nimi zajmować.
A dzisiaj przeglądam sobie tindera i znalazłem bardzo ciekawe info od jednej feministki.
Napisała że 90% randek w których zaprasza się kobiete do teatru, kończy się kolejną randką. Czy to prawda, czy może ona jako feministka idealizuje kobiety?
Lumberjack
To już jest moja sprawa co robiłem przed związkiem i nikogo nie muszę o tym informować. Ja jakoś nie sprawdzalem licznika kobietom z którymi byłem i nie zamierzam.
Czy mógłbym być z kobietą która świadczyla w przeszłości płatne usługi seksualne? Oczywiście, bo to jej sprawa co robiła przed związkiem. Mnie nie było wtedy w jej życiu.
Zawsze jak jem to staram się omijać twoje posty. Twoje i Gąski, ale ona przynajmniej robi to dla trollingu ty z lubością.
Ja uznaje, tak jak dużo osób z tego forum, że seks to normalna sprawa, a o normalnych sprawach można rozmawiać. Zdaje się, że o seksie i masturbacji, chcą uczyć w szkołach nawet, więc nie wiem o co chodzi jak dorośli incele i półincele sobie coś doradzą w wątku o braku seksu (czyli w wątku o seksie).
MCich napisał(a):Lampart napisał(a): MCich
Jak tam byłeś na tym nuru? Ja już wskoczyłem na wyższy level. Przecież nie samym tinderem człowiek żyje, tym bardziej że ewentualne ustawki dopiero w przyszłym tygodniu a ruchać się chce już na wczoraj :]
Po dzisiejszym jedno tylko mogę doradzić - jak kobieta ma w opisie, że dopuszcza seks analny, to koniecznie powinna też mieć coś w stylu "proszę uprzedzić wczesniej". Wiadomo o co chodzi żeby zdążyła się dobrze wypłukać, a nie tak jak dzisiaj spotkał mnie przykry incydent, że wyciągam swoją flinte, a tam skórka od pomidora na grzybku ;d
Trochę mnie to zniesmaczyło, a i tak do niej wrócę, bo 9/10 w skali Beyonce :]
Urlop się skończył, w pracy(pracach można powiedzieć bo robię na parę frontów) zapieprz jak mało co, to czasu na ten moment starcza mi co najwyżej na spanko i relaks w domu z kawąA jak jest weekend to wolę sobie poprać, poprasować, żeby mieć wszystko uszykowane na następny tydzień, może jeszcze dodatkowo na siłkę wyskoczyć. Po twojej pozytywnej recenzji może pojadę jak będę miał więcej czasu.
Nieźle, chyba jesteś dobry materiał na męża skoro tak sobie wszystko organizujesz. takich mężczyzn kobiety szukają a nie takich co trzeba się nimi zajmować.
A dzisiaj przeglądam sobie tindera i znalazłem bardzo ciekawe info od jednej feministki.
Napisała że 90% randek w których zaprasza się kobiete do teatru, kończy się kolejną randką. Czy to prawda, czy może ona jako feministka idealizuje kobiety?
Lumberjack
Cytat:Nie wiem czy jakaś normalna kobita chciałaby żyć z kimś kto korzysta z prostytutek. Może i istnieje gdzieś jakaś wyrozumiała.
To już jest moja sprawa co robiłem przed związkiem i nikogo nie muszę o tym informować. Ja jakoś nie sprawdzalem licznika kobietom z którymi byłem i nie zamierzam.
Czy mógłbym być z kobietą która świadczyla w przeszłości płatne usługi seksualne? Oczywiście, bo to jej sprawa co robiła przed związkiem. Mnie nie było wtedy w jej życiu.

A jak jest weekend to wolę sobie poprać, poprasować, żeby mieć wszystko uszykowane na następny tydzień, może jeszcze dodatkowo na siłkę wyskoczyć. Po twojej pozytywnej recenzji może pojadę jak będę miał więcej czasu.