Lampart napisał(a): Chodzi mi o to, byśmy nawzajem się chwalili swoimi podrywami, śmiesznymi i ciekawymi sytuacjami z tym związanymi itp.
E, to nic tu po mnie.
Lampart napisał(a): A jak ktoś jest w związku może napisać jak sobie radzi z pokusą, kiedy tyle pięknych kobiet chodzi po ulicy.
Trzeba kierować się w życiu mózgiem, a nie siusiakiem
Lampart napisał(a): Powiem szczerze, że kumple sobie nie radzą i zdradzają po prostu.
Może za mało seksu uprawiają ze swoimi partnerkami? Może już przed zdradą w ich związkach już było coś nie tak? Cholera wi.
Lampart napisał(a): Prostytutki wszystko w gumie robią. Badają się regularnie. Więc wiesz... Nie mam najmniejszych obaw.
Ok. Pamiętaj tylko, że gumy nie dają 100% ochrony tylko 98%. Po prostu w ogromnym stopniu zmniejszają ryzyko zarażenia - taki tekst znajdziesz w każdej ulotce dołączonej do jakichkolwiek gumek.
ZaKotem napisał(a): Jak ktoś kocha kobietę, to inne kobiety są seksualnie nieatrakcyjne, choćby nie wiem jak były piękne. Tak działają hormony.
A ile lat działają hormony? Niby 2 do 5 lat - https://pomorska.pl/od-strony-naukowej-c...ar/7268422
Trzeba kierować się też mózgiem, a nie tylko polegać na hormonach, które kiedyś się kończą.
Poza tym powinna istnieć pokusa - bez niej wierność nie byłaby wartością; czymś godnym szacunku i poważania. Gdyby wierność nie wymagała żadnego wysiłku, to nie byłaby doceniana. Inaczej mówiąc - powinny podobać ci się inne kobiety, a to czy zaczniesz do nich podbijać będzie testem twojego charakteru. Koledzy Lamparta mają mózgi słabsze od siusiaków, dlatego w życiu nie kierują się zasadami tylko siusiakami.
ZaKotem napisał(a): A jak ktoś tego nie ma, to nie powinien w stały związek wchodzić. To nie jest obowiązkowe. Tak jak kryptogeje krzywdzą kobiety i lepiej byłoby dla wszystkich, gdyby byli gejami jawnymi, tak i twoi kumple dla przyzwoitości udający monogamistów są nieprzyzwoici. Twój tryb życia, jakkolwiek dla mnie nieatrakcyjny, jest uczciwy.
A dla mnie nie jest uczciwy, bo odniosłem wrażenie, przynajmniej na początku tego tematu, że incele to normalni faceci chcący tworzyć z kobietami związki. Nie mogą tego jednak dokonać, bo nie spełniają ich wygórowanych wymagań i dlatego są na kobiety wkurwieni.
A tu się okazuje, że jednak chodzi tylko o to aby se poruchać. Rację ma więc kmat.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać