Lampart napisał(a): A chuj mnie obchodzą twoi kumple z patologii i twoje zdanie i podejście, w myślach i na forum możesz sobie pisać ale gdybyś przy mnie tak powiedział do mojej przyjaciółki, co pracuje w branży rozrywkowej

Branża rozrywkowa to jest "ju ken dens" i inne gwiazdy tańczące na lodzie.
Ty piszesz o seksbiznesie.
Lampart napisał(a): to byś miał problem i nie interesuje mnie ile bierzesz na klatę i ile masz w bicku.
Jakiś mega silny to ja nie jestem, a kręgosłup tak mnie teraz nawala, że ciężko mi się obrócić albo nachylić, więc jest duża szansa, że byś mi wpierdolił. Ale to i tak nie zmieniłoby prawdy.
Lampart napisał(a): Robią komuś krzywdę?
Nie. Toteż ja nie jestem żadnym dziwkofobem. Nie czuję do nich nienawiści tylko pogardę, brak szacunku.
Ale też nie jest tak, że godność raz utracona jest nieodnawialna. Jak prosta tutka się ogarnie, weźmie się za normalną robotę i zaniecha starej, a swoje wykolejone życie nakieruje na proste tory, to będę ją szanował mimo jej przeszłości.
Lampart napisał(a): A widzisz. Jezus jakoś nie miał problemu a nawet wstawił się za prostytutką, a ty chcesz osądzać.
Ale ja ateusz, nie muszę brać przykładu z Jezusa.
Poza tym Maria Magdalena to była chyba właśnie jakaś nawrócona prostytutka.
Lampart napisał(a): Ty po prostu masz inne wartości. A przedstawiasz je jako obiektywną prawdę, niczym wyrocznia, " jest tak bo tak i chuj".
Moja moralność jest subiektywna. To co piszę w tym temacie jest wyrazem wyłącznie tego co sam uważam za słuszne.
Lampart napisał(a): Tacy jak ty kamieniowali kobiety w dawnych czasach a Jezus stawał im na drodze.
Tacy jak ja, w dawnych czasach, kopali doły, zapieprzali na polu albo w kamieniołomach i nie mieli czasu na rzucanie kamieniami w kobiety, bo starożytni Janusze biznesu pilnowali pracowitości swoich niewolników przy pomocy batów.
towarzyski.pelikan napisał(a): - pracownikom korporacji, którzy zamiast iść do normalnej, uczciwej pracy, pierdzą w stołek, popijając latte i nie robią zasadniczo nic pożytecznego, tylko po to, żeby zarobić grube hajsy
Nie wiem, nie znam się. Bardziej niektórych urzędników bym nie szanował.
towarzyski.pelikan napisał(a): - celebrytom, którzy słyną z tego, że są słynni, za co biorą kupę szmalu
Zarabianie na byciu słynnym nie jest upadlające.
towarzyski.pelikan napisał(a): - hazardzistom, którzy chcą się wzbogacić podejmując ryzykowny tryb życia, licząc na farta, zamiast podjąć uczciwą, normalną pracę
Oni są po prostu głupi.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać