towarzyski.pelikan napisał(a): Wytłumacz mi lumber, co czyni zawód prostytutki, takim upodlającym? Bo nie rozumiem.
To jest twój problem, nie mój.
towarzyski.pelikan napisał(a): Po prostu tak zadeklarowałeś, bez uzasadnienia.
To ty czytasz bez zrozumienia.
Dziwka to kobieta, która z najbardziej intymnej sfery swego życia czyni narzędzie zarobku. Ze swojego ciała czyni sekszabawkę dla obcych ludzi. Jak to mawiają feministki - dobrowolnie uprzedmiotawia się. Godzi się za pieniądze na dokonywanie na sobie takich rzeczy, które człowieka upadlają i poniżają. Jak mam ci to jaśniej wytłumaczyć?
towarzyski.pelikan napisał(a): Jeśli symptomem skurwienia byłoby lecenie na łatwą kasę, musiałbyś godność odebrać wymienionym przeze mnie grupom. Zatem to musi być coś innego. Co?
Gówno. Na klacie prosto od szejka.
Może zrozumiesz o co chodzi po dokonaniu analizy hermeneutycznej tekstu jednego z największych filozofów na miarę naszych czasów, Popka:
Cytat:Pojechały modelki do arabskich krajów
na jachcie u szejka najadły się kału
Gównem już jebie w całym Dubaju
koprofilia w najlepszym wydaniu
Za dwadzieścia pięć tysięcy dolarów,
nażarłaś się kasztanów jak dziki osioł
A mogłaś to zrobić u mnie w garażu
zapłacę ci od razu, tylko podaj konto
Zamiast mózgu masz kilo gówna
i strasznie tu jebie, chyba sraką od ciebie
To początek tej piosenki
o tym jak gówna najadły się modelki
Z nieba leci hajs, z nieba leci hajs
z nieba leci hajs, z nieba lecą dolary
Z nieba lecą dolary, z nieba lecą dolary
z nieba lecą dolary, tak jak z drzewa kasztany
Z mordy śmierdzi dokładnie jak z giera
i co zrobisz teraz, na facebooku jest afera
On miał sraczkę, a kibel był zapchany
excuse me sheikh, możesz nasrać im do japy
Z nieba leci hajs, z nieba leci hajs
z nieba leci hajs, z nieba lecą dolary
Z nieba lecą dolary, z nieba lecą dolary
z nieba lecą dolary, tak jak z drzewa kasztany
Hokus pokus, czary mary
zjadła klocka i ma dolary
Każdy z nas, chciałby szybko zarobić
ale nie jedzcie gówna, o mój boże drogi
A sama łatwa kasa nie upadla - mi samemu czasami trafiają się drobne i lekkie prace remontowe, za które biorę dobre pieniądze.
Lampart napisał(a): A powiedz mi tylko czy facetów korzystających z takich usług też uważasz za pozbawionych godności?
No, jak ktoś zajmuje się upadlaniem kobiet to też na szacunek nie ma co liczyć. Dopiero co ucieszony pochwaliłeś się, że siurkiem wyciągnąłeś jakiejś kobicie z dupy pomidora. Jeśli to jest normalne i nie uwłaczające niczyjej godności, to daj do niej linka, żeby było wiadomo o kogo chodzi, no i zdradź swoją tożsamość jeśli rzeczywiście uważasz, że nie ma się czego wstydzić.
Lampart napisał(a): I jeszcze jedno pytanie, jakbyś się dowiedział że np. sąsiadka pracuje w tym zawodzie albo znajoma to byś im ubliżał czy jak byś okazywał te pogardę?
A nie wiem, chyba bym po prostu ignorował taką osobę.
Lampart napisał(a): Ta kasa nie jest wcale taka łatwa zresztą.
Jak jest tak ciężko, to kasy w Biedronkach stoją otworem.
Rodica napisał(a): Lampart:
Ja tak myślę.
Prostytutką mogłabym zostać ale po siedemdziesiątce, żeby sobie dorobić do emerytury.
Serio?
Serio, serio? Błagam, nie idź tą drogą.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać