To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filozofia, tinder i forumowe nowinki.
lumberjack napisał(a):
Lampart napisał(a): To óczucie jak jesteś z 6,5/10 w pubie na randce A dookoła pełno 8-9,8/10 się kręci ;d

Dla jakiejkolwiek normalnej dziewczyny byłbyś 0/10 po przyznaniu się do korzystania z usług dziwkersów, więc na twoim miejscu bym nie marudził.

Pogrubiłem słowo klucz.

Osiris napisał(a):
Lampart napisał(a): To óczucie jak jesteś z 6,5/10 w pubie na randce A dookoła pełno 8-9,8/10 się kręci ;d
Jak opiszesz to uczucie, gdy się dowiadujesz, że Twoja towarzyszka myśli sobie: " siedzę z 6,5/10 w pubie a dookoła pełno 9/10 się kręci Uśmiech

Chęć ulotnienia się. Ale tutaj sytuacja była taka, że ja się czułem 9/10 ją oceniałem 6/10, kilka dziewczyn w pubie 8-9/10, a facetów tych lasek na 5-7/10. W związku z tym czułem, że zdecydowanie nie tak powinno być, że to oszustwo.

Pelikan

Tak, po alko i jak jestem dobrze ubrany i ostrzyżony i pachnę ładnym perfumem, to czuję się 9/10 jak nic, czasem nawet 9,5/10.
Alkohol daje mi dużo pewności siebie.

W tej chwili czuję się 7,5/10 a czasami jak pomyślę w szerszym kontekście tzn. jak wezmę pod uwagę całe swoje życie, odezwie się wewnętrzny krytyk, to czuję się poniżej 5/10.

ZaKotem

Przedstawiasz inną sytuację bo choć możesz powiedzieć, że obiektywnie są piękniejsze kobiety, ale dla ciebie twoja żona jest bardziej atrakcyjna bo coś was łączy i jesteś monogamistą tak jak ja.
I to nie chodzi o żaden wstyd. Nie wstydziłbym się pokazać z kobietą ważącą 150 kg, ani z nią być gdyby tylko mi się podobała.

Iselin

A co komicznego w tych cyferkach:

1/10 - potwornie brzydka
5/10 - ani ładna ani brzydka, brak chemii ale nie wygląda odpychająco,
10/10 - idealnie piękna, taką ocenę można dać kobiecie w której się zakochało ze względu na wygląd.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Filozofia, tinder i forumowe nowinki. - przez Lampart - 20.09.2019, 11:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości