ZaKotem napisał(a):kmat napisał(a): No skoro chcesz Wenezueli nad Wisłą to nie ma wyjścia, powinieneś głosować na PiS.
Ja bym tam poszedł na całość i zagłosował na Konfederację. PiS z Unii nie wyjdzie, a w tej sytuacji będzie w Polsce tylko Grecja, nie Wenezuela.
Ja chyba na poważnie zagłosuję na Konfederację. Okazało się, że w mojej okolicy z ramienia tej partii kandyduje osoba, u której kiedyś pracowałem - taka bogata, ogarnięta życiowo kobita, prowadząca kilka firm o różnych profilach. Na tyle na ile ją poznałem i na ile z nią gadałem - to bardzo dobrze znająca się na gospodarce osoba. Z drugiej strony ma w sobie coś "szurowatego", bo pamiętam jak mi pierdoliła o witaminie C Zięby, szczepionkach i szkodliwym działaniu USG na płód w trakcie ciąży.
No ale cóż - nie ma ludzi idealnych. Tak w ogóle to nie wiem czemu tak jest ale na tyle na ile robię u tych różnych bogaczy, to każdy ma jakiegoś pierdolca - u jednego dostałem wykład o skuteczności homeopatii; inny zachęcał mnie do odwiedzenia szamana, do którego on sam uczęszcza etc. Nie wiem, kurde, mają chyba za dużo wolnego czasu i nie mają co robić z kasą.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać