Pearl Jam napisał(a):lumberjack napisał(a): Mając do wyboru szybszy (PiS) lub wolniejszy (KO) upadek Polski wybrałem ten wolniejszy. Lewicę odrzuciłem, bo to szerokozakresowe socjalisty; PSL odpadło, bo nie mają żadnych poglądów i zeszmacą się z każdą jedną rządzącą partią byleby tylko dorwać się do stołków; Konfederacja odpadła, bo za dużo tam krejzoli, no i zatraciła swój liberalny gospodarczo charakter. Całe życie głosowałem na Korwina... czas w końcu dorosnąć i przestać marnować głos. Czuję się jednak "brudny" z tym moim wyborem...
Dorosłeś do głosowania na Schetynę, Gawłowskiego i Jachirę? Gratuluję!
A powiedz mi - na jaką partię powinienem zagłosować, żebyś mi nie wytknął poparcia dla jakichś skurwysynów i debili?
PiS? Dojrzałeś do głosowania na Kaczyńskiego, Ziobrę, Gowina, Macierewicza i Waszczykowskiego? No gratulacje!
Konfederacja - Korwin, Braun i ten trzeci z ruchu narodowego
PSL - Kukiz
itd. itp.
Naprawdę chciałbym wybrać coś co mi odpowiada, ale nie istnieje nic takiego. Chujowe te wybory - co bym nie wybrał, to i tak by wywołało u mnie wewnętrzny dyskomfort.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać