To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy minister kultury ma prawo nie czytać Olgi Tokarczuk?
Ten cały wywód DziadaBorowego rzeczywiście nie na temat, bo stawiał tezę, że w Polsce prawica nie istnieje wśród artystów, że artysta jest lewicowy, może sobie być nawet 100% lewicowych artystów, nie wiem co to ma do wypowiedzi Tokarczuk.

Ale już zahaczając o ten temat, to uznajemy Bayer Full za prawicowców, bo jakieś tam religijne piosenki wypuścili ? Lider zespołu wielokrotnie startował z list PSLu, więc bardziej centrum. Natomiast kwestia gustu, ale ja zdecydowanie wolę muzykę Wojciecha Kilara czy Michała Lorenca.

Natomiast co do tego, że niektórzy w sieci nazywają ją antypolską, to myślę że jest to język stereotypowy godny omawianego języka Tokarczuk, czyli walka tym samym orężem.

DziadBorowy napisał(a): Niestety większość tych ludzi płaczących nad antypolskością Tokarczuk/Sapkowskiego/Pawlikowskiego/Polańskiego

Sapkowski antypolski ? Z tym się nigdy nie spotkalem, co najwyżej bucem go nazywają i januszem biznesu. Polański to raczej całe życie za pedofilię obrywa.
"Idę" Pawlikowskiego nazywano filmem antypolskim, to fakt. No i dostał Oscara Duży uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy minister kultury ma prawo nie czytać Olgi Tokarczuk? - przez Hans Żydenstein - 17.10.2019, 14:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości