To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PiS jest dziki, PiS jest zły, PiS ma bardzo ostre kły
DziadBorowy napisał(a):
Marlow napisał(a): Gdyż te algorytmy nie działają w ten sposób.

Oglądałeś jak byłeś zalogowany do YT?

Oczywiście. Po prostu algorytmy wykryły dość długą jak dla mnie aktywność na jednym filmiku (oglądałem prezentację Pilastra w sumie jakieś 40 minut, nie licząc przewinięć). Na tej podstawie stwierdziły, że treść wyjątkowo mnie zainteresowała, skoro spędziłem na niej tyle czasu i zaczęły podsuwać mi ich zdaniem treść podobną. Efekt był tym bardziej zauważalny gdyż totalnie różnił się od tego co zazwyczaj oglądam na youtube. (to samo zauważysz jak wpiszesz w swoim coś z czapy - np wędkarstwo jeśli na co dzień nie interesuje Cię wędkarstwo).

To nie tak, długość oglądania poszczególnej produkcji nie ma znaczenia. Trust me.
Chyba niezbyt "często" użytkujesz YT.
Mi przy tym samym filmiku w pasku rekomendacji wyrzucił polskie i angolojęzyczne produkcje w temacie globalnego ocieplenia. I takich filmów miałem ok 80% pozostałe natomiast były dobrane wg tego, jakie ostatnie kanały z listy sub oglądałem.
Ciebie natomiast Dziadzie potraktował jak potraktował, i to co dostałeś w rek , dostałeś na zasadzie "uzytkownicy oglądający ten film ogladali również". Tym samym już mniej więcej wiesz co najczęściej oglądają lub ogladali kilkacze, którzy najczęściej klikają wRealu24.
Tak to mniej więcej wyglada z perspektywy" YT-maniak"a, który ma grubo ponad setkę subskrypcji i w taki czy inny sposób jest na Yt codziennie - zazwyczaj słucham, lub ściagam na pendrive do odsłuchania w samochodzie.

Edyta

Wszedłem jeszcze raz, przez forum, moja pierwsza 10 rekomendowanych
1.Braun o marszu we Wrocławiu - wRealu
2.Lew Starowicz wykład - Strefa Psyche
3. Bartosiak i Góralczyk panel - Strategy & Future
4.O kosmitach na poważnie dr Błaszkiewicz - astrofaza
5.Ocieplenie klimatu. Popkiewicz wykład - Wszechnica FWW
6. Michalkiewicz + Otoka -wSensie tv
7.Michalkiewicz +Otoka - wSensietv
8.Gorąca kwestia - Uwaga! Naukowy bełkot.
9. D.Paulides : Missing411 - Canam Missing Project
10. D. Paulides Missing411- Coast to Coast Radio

W subskrypcjach mam: wSensie - otoka; oraz Canam Miss. Project.

Edyta2
w pozostałych propozycjach: wRealu24 -około 4x, CEP Powiśle3x, Media Narodowe 3x, The Hill-2x
1x:
Copernicu Center, Douglas Murray, 4 różne kanały niemieckie których nazwy i tematy mi nic nie mówą, chociaż domyslam się, dlaczego się znalazłyDuży uśmiech, Herritage F, CW24tv, asmeredakcja, Najwyższy czas, Radio Katowice, Radio Wnet-Bartosiak, Jordan B Peterson, misesmedia, Super Express, Wojna Idei,Sejm Rp, Baldtv, White Rabbit Radio - akurat mają live'a, i konczy liste Owen Benjamin

W subskrypcjach mam: misesmedia, Copernicus C, The Hill, White Rabbit R, Benjamina miałem kiedyś chyba.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: PiS jest dziki, PiS jest zły, PiS ma bardzo ostre kły - przez Marlow - 17.11.2019, 00:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości