To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studentka obrażała Ukrainkę, teraz spotyka się z hejtem
Dla mnie od początku ironia była ewidentna, zanim nawet wysłuchałem przeprosin. I myślę, że jakby ktoś bez żadnych uprzedzeń tego wysłuchał, doszedłby do takiego samego wniosku. Jakim cudem praktycznie wszyscy komentujący uznali, że to jest na poważnie? Nie myślicie, że to dlatego, że walka z ksenofobią jest ostanio na tapecie i ludzie są na tym punkcie przeczuleni do tego stopnia, że nawet bardzo wyraźnej ironii nie potrafią rozpoznać?

Mnie jest żal tej dziewczyny, bo przez brak rozwagi zapłaci teraz bardzo wysoką cenę. Oby sprawa szybko ucichła i skończyło się tylko na wydaleniu z uczelni, a nie permanentnym linczu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Studentka obrażała Ukrainkę, teraz spotyka się z hejtem - przez lucky7 - 26.11.2019, 15:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości