Ja nie wiem co powinien minister kultury.
O tym co powinien decydują:
1. ludzie - mogą demonstrować i rzucać kamieniami
2. wojsko - może zrobić zamach stanu
3. terroryści - mogą zrobić zamach terrorystyczny
4. sąd - może wydać wyrok w sprawie z oskarżenia prywatnego
Nie wiem czy są gdzieś zapisane i może okresowo modyfikowane:
- prawa
- obowiązki - np. wykonywanie poleceń przełożonego tylko kto to jest?
- zadania pracownika zatrudnionego na stanowisku poseł lub minister
( Państwo to według mnie Firma w którym Szefa nie zawsze interesują wszyscy pracownicy i w którym Szef nie wszystkim pracownikom których przyjął do Państwa płaci wynagrodzenia)
No bo trzeba by wiedzieć czy ludzie demonstrujący i rzucający kamieniami w sprawie co powinien minister kultury muszą się najpierw odnieść do jakiegoś dokumentu np. uchwalanego przez sejm o prawach, obowiązkach i zadaniach ministra, odnieść się do poleceń wydanych mu przez przełożonego czy tylko odnieść się do własnego uznania co powinien minister kultury?
Moim zdaniem jedynym zadaniem z którego należy rozliczać pracownika na stanowisku minister kultury jest skakanie na skakance przez 4 godziny przed Pałacem Prezydenckim raz w miesiącu.
O tym co powinien decydują:
1. ludzie - mogą demonstrować i rzucać kamieniami
2. wojsko - może zrobić zamach stanu
3. terroryści - mogą zrobić zamach terrorystyczny
4. sąd - może wydać wyrok w sprawie z oskarżenia prywatnego
Nie wiem czy są gdzieś zapisane i może okresowo modyfikowane:
- prawa
- obowiązki - np. wykonywanie poleceń przełożonego tylko kto to jest?
- zadania pracownika zatrudnionego na stanowisku poseł lub minister
( Państwo to według mnie Firma w którym Szefa nie zawsze interesują wszyscy pracownicy i w którym Szef nie wszystkim pracownikom których przyjął do Państwa płaci wynagrodzenia)
No bo trzeba by wiedzieć czy ludzie demonstrujący i rzucający kamieniami w sprawie co powinien minister kultury muszą się najpierw odnieść do jakiegoś dokumentu np. uchwalanego przez sejm o prawach, obowiązkach i zadaniach ministra, odnieść się do poleceń wydanych mu przez przełożonego czy tylko odnieść się do własnego uznania co powinien minister kultury?
Moim zdaniem jedynym zadaniem z którego należy rozliczać pracownika na stanowisku minister kultury jest skakanie na skakance przez 4 godziny przed Pałacem Prezydenckim raz w miesiącu.