To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
Pytanie, czy rzeczywiście Rey jest Mary Sue. No bo, owszem, odróżnia się od Luke’a tym, że sobie radzi w świecie, w którym żyje. No i jest od Luke’a potężniejsza, ale to nie problem kreacji bohatera, a szerszy problem eskalowania wymogów świata. Kiedy jednak Rey zostaje wyrwana ze swojego świata, przestaje jej się wszystko udawać. Wręcz przeciwnie. Żal tylko, że reżyser zmarnował szansę i Chewbacca nie zginął naprawdę. Wtedy nikt by nic o Rey – Mary Sue już nie powiedział. No ale wiadomo – w 10 części Chewbacca się musi pojawić, bo fani tego chcą.

Aha. Jeśli chodzi o moją ocenę filmu, to dobrze się bawiłem, nie stawiając filmowi żadnych wymagań poza tymi, żebym się mógł na nim dobrze bawić. Parę rzeczy mnie zirytowało, ale poza tym nie uważam, że była to straszna klapa i nie bardzo rozumiem to straszne załamywanie rąk.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez zefciu - 02.01.2020, 18:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości