Gawain napisał(a): Mnie Kosiniak odstręcza firmowaniem rozdawnictwa.
No dobra, ale jakie masz alternatywy?
Duda - pachoł Kaczyńskiego i firmuje takie rozdawnictwo, że hej.
Kidawa - taka ni w pizdę ni w oko i niby tyle czasu w polityce, a jakaś taka głupawa mi się wydaje. Raz jej słuchałem w radiu to krytykowała konkurentów za to, że są facetami, a łona to byłaby pierwszą kobietą prezydętką. No super argument. Głupawa Kidawa.
Biedroń - wszystkie problemy rozwiąże pozytywnością i uśmiechem. W sumie nic do niego nie mam, ale dla mnie zbyt lewicowy.
Bosak - sorki za ad personam, ale to taki kurwa przylizany pizduś glancuś muppet, że patrzeć na niego nie mogę (btw jak z ojcem oglądałem jakąś konferencję Konfy to mieliśmy niezłą polewkę, bo w sumie każdy tam to muppet; jeden lepszy od drugiego. No i Krzysztof wstydzi się swojej seksualności; nawet wziął ślub z jakąś kobietą, żeby tylko móc zmienić oficjalny status z gejaska na gejaska cichociemnego.
Hołownia - taki pajac, śmieszek. I katolik tak postempowy, że ma poglądy inne niż w katolicyzmie.
Gawain napisał(a): No i pejsbuk przypomniał:
Ok, ale mimo wszystko - widzisz pośród tych wszystkich kandydatów kogoś z mniejszą jebnientozą?
kmat napisał(a): Nowina - szefowa sztabu Dupy kiedyś pogryzła mężczyznę. Chyba trzeba było zostać przy Lichockiej.
GW nie wspomniała o tym, że ten facet zaatakował ją i jej syna?
kmat napisał(a): Nie będzie, Ruskim się PiS opłaca.
Ale Niemcom się nie opłaca. Też chyba mogą próbować wpłynąć na to, co dzieje się w Polsce... Nie tylko ruscy mają jakieś wpływy.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać