Poligon. napisał(a):Cytat:Miałem to przemilczeć, ale skoro Strażnicy Miejscy stracili pamięć i twierdzili, że żadnych ulotek nie było, to znaczy , że złożyli falszywe zeznania chroniąc swojego pracodawcę Panią burmistrz i wspierajacą ją w kampanii Panią mecenas.
Pani mecenas teraz mnie oczernia, a ja mam dowody.
Spokojnie dobrze ukryte gdzieś w woj.mazowieckim i tortury nie pomogą.
To może na początek przywrócę Panom strażnikom pamięć !
Co jeden trzyma w ręku, a drugi dokumentuje aparatem podczas zatrzymania ?
Bardzo proszę Panią mecenas , żeby mnie nie hejtowała i nie kłamała w ogólnopolskich mediach, po co iść dalej w zaparte, to co się w tej sprawie skłamie już się nie odkręci.
Nie lepiej się przyznać i chociaż mnie przeprosić ?
https://koduj24.pl/szefowa-sztabu-dudy-l...a-kwestia/
To "dziecko" (na zdjęciu w tle z p. mecenas), to jakieś duże takie jest...
DziadBorowy napisał(a):lumberjack napisał(a): GW nie wspomniała o tym, że ten facet zaatakował ją i jej syna?
Zaatakował. Jak spacerowała z dzieckiem i psem. O pierwszej w nocy. A po zaatakowaniu grzecznie czekał z nią na przyjazd policji.
Moim zdaniem ona faktycznie te ulotki rozdawała a gdy samozwańczy szeryf chciał ją "obywatelsko" zatrzymać to go ugryzła (co potwierdza obdukcja) i doszło do jakiejś szarpaniny.
Ok, to wychodzi na to, że i ona i ten facet mieli coś za uszami skoro po całej zaistniałej sytuacji jedno drugiego o nic nie oskarżało. Ona niepotrzebnie roznosiła ulotki, a on niepotrzebnie się z nią szarpał.
BTW
Uwielbiam te wszystkie kampanie przedwyborcze, gdzie od razu są wyciągane różne brudy. Jeszcze sporo czasu jest do samych wyborów, więc myślę, że obie grupy, pisowców i peowców, zaczną do siebie strzelać z grubszych armat dopiero tak gdzieś za 2 miesiące.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać