zefciu napisał(a):Jako, że nie poruszałem merytorycznej istoty wypowiedzi tej Pani (w końcu to nie ja pierwszy nazwałem jej wypowiedź głupią) tylko odbiór samego wpisu Łazarza przez Dziada to w momencie linkowania przeze mnie tego artykułu merytoryka obrony tam zawarta jest bez znaczenia. Ten link miał za zadanie wskazać, że zasięg sprawy sugeruje iż nie dotyczyła ona jednak pierwszego lepszego Kowalskiego. Ale aby Cię uspokoić dodam, że z czystej ciekawości sprawdziłem treść artykułu, ale jako że w danej dyskusji nie ma ona większego znaczenia to ani przez chwilę nie pomyślałem nawet, że przyjdzie Zefciu i zarzuci mi strzał w kolano. A nawet gdyby ta treść miała znaczenie to przecież nic w tym złego, że prezentuje się czyjąś obronę na postawione zarzuty. Tylko zatwardzialcy ideologiczni nie zwracają uwagi na odpowiedź drugiej strony.Baptiste napisał(a): https://www.theguardian.com/tv-and-radio...s-me-rightPytanie: nie zauważyłeś, że wklejasz artykuł, w którym mamy dowód, że ów „głupi komentarz” nie był wcale taki głupi, czy też założyłeś, że żaden z piszących na tym forum analfabetów nie przeczyta?
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN